Harley is, Ford is. Mi az? – Ford F-150 Harley-Davidson pick-up

ford harley20Aki igazán fanatikus Harley rajongó, tuti nem fog elmenni szó nélkül a Ford szolid kis pick-up-ja mellett Akinek pedig van mit a tejbe aprítania, könnyen lehet, hogy meg is veszi magának, ezzel is kifejezve a motormárka iránti elköteleződését.

Régebben is készültek olyan Fordok, melyeket Harley témában dolgoztak át. Ezek a kisteherautók inkább az önkifejezésről szólnak, mint a sóderszállításról. Minőségben a luxuskategóriát képviselték a korábbi verziók is, de ami most a Chicago Auto Show-n a közönség elé tornyosult, az mindent visz, nem csak sódert.

Az új modell a Tuscany Motor Company által lett teljesen átszabva, így hoztak össze két igazi amerikai ikont egy jármű formájában. A Ford és a Harley-Davidson közös gyerekét..

HIRDETÉS (x)

A módosítás alapja egy 2019-es Ford F-150 típusú pick-up. Létrejöttével a legendás motormárka fennállásának 115. évfordulója előtt tisztelegnek az alkotók, akik tervei szerint a jövőben közel 1000 további Fordot fognak hasonlóképp átalakítani.

A pick-up több mint 70 egyedi, Harley témában készült különleges részlettel büszkélkedhet, melyek a Fat Boy és CVO modellek, illetve egyéb Harley-Davidson motorkerékpárok stílusjegyeit viselik.

A Ford kétféle erőforrással kapható. 3.5 literes EcoBoost V6-os és természetesen 5.0 literes V8-assal is rendelhető. Aki nem szeretne terepre menni a kiglancolt szépséggel, az választhatja új kedvencét sima kétkerék meghajtás is, de aki annyira elvetemült, hogy dagonyázni készülne, az sem fog elakadni a négykerék hajtású verzióval.

Arról sem feledkeztek meg Tuscany emberei, hogy a Fordnak jó hangja legyen. A dögös morajról egy kimondottan ehhez a típushoz készült, rozsdamentes acél Flowmaster kipufogórendszer gondoskodik. A szívó oldalt is átdolgozták, - nem csak az optikailag is jól mutató ram-air motorháztetőre kell itt gondolni - így nem csak a hangja lett jobb, de a teljesítményre sem lesz majd panasza annak, aki odalép a gáznak.

Annak érdekében, hogy az eredeti verzióhoz képest még rettenetesebben nézzen ki, egy BDS futómű emelést is alápakoltak, amit Fox lengéscsillapítók tartanak kordában. Az aszfalttal való érintkezés is stílusos lett, mivel a Fat Boy modell ihlette 22 collos alufelnik, és az azokon feszülő terepgumik méltóképp felteszik az „I”-re a pontot.

Persze, a ragyogó részletek sora itt nem ér véget. Ahová csak néz az ember, Harley témájú feliratok, logók és kis részletek csábítják a szemet. Aki beleszeretett ebbe az egész kavalkádba, és a vásárláson kezdi el törni a fejét, hamar felébred majd az ára hallatán.

A V8-as motorral szerelt, hátsókerék meghajtású Ford F-150 ára közel 24 000 000 forintot tesz ki, míg a full extrás változat röpke 28 000 0000 jó magyar forintért cserébe kerülhet a garázsunkba. Ha van ennyi felesleges pénzünk, akkor már meg is rendelhetjük a Tuscany Motor Company által készített gépet a Ford kereskedőknél. Még jó, hogy lehet kapni!

ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01ford harley01

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!