Rakd ki Legoból a Terminátor motorját!

lego harley davidson 7Az ikonikus Milwaukee motorkerékpár miniatűr változata különösen részletgazdag. Megörökíti az életnagyságú modell szépségét, és tökéletes mása az eredeti Harley-Davidson Fat Boynak az élethű dizájnelemeknek, a borításnak, és a külső felületeknek köszönhetően.

A LEGO Csoport július 9-én mutatta be a legújabb LEGO® Creator Expert készletet, a Harley-Davidson® Fat Boy® modellt, amely világszerte 2019. augusztus 1-jétől válik elérhetővé a LEGO Store üzletekben. Az 1023 darabos modell a teletárcsás kerekekkel, a csepp alakú üzemanyagtankkal, az integrált sebességmérővel és a kettős kipufogócsővel válik teljessé.

A kész modell 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú, és különböző mozgatható részekkel nyűgözi le tulajdonosait. A gumiabroncs forgatásával életre kelnek a Milwaukee-Eight® motor mozgó dugattyúi és a dupla kipufogócsövei. A kormányrúd elforgatásával, a sebességváltó és a fékkar mozgatásával, valamint a támasztóláb lehajtásával a motor könnyedén leparkolható.

HIRDETÉS (x)

A 2019-es Fat Boy motorkerékpár Wicked Red színárnyalatát idéző autentikus sötétvörös és fekete fényezéssel, valamint Harley-Davidson® logókkal minden oldalon, tökéletes kiállítási darab minden otthonban, irodában vagy bárhol, hogy vezetésre inspiráljon.

„Bámulatos volt kockák formájában életre kelteni ezt a Harley-Davidson motort” – mondta a LEGO Csoport tervező mestere, Mike Psiaki. „A modell hűen tükrözi az ikonikus dizájnt, a kifinomult mérnöki munkát és a részletekre való figyelmet, ezáltal nemcsak magával ragadó építési élményt kínál, hanem egy különleges gyűjtői darab a Harley-Davidsont kedvelők, és a LEGO rajongók minden korosztályának.

lego harley davidson 1„A Harley Davidson számára rendkívül izgalmas volt a LEGO Csoporttal való együttműködés – egy másik olyan márkával, amely a kreativitást és a kifejezőképességet tartja szem előtt” – mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketing igazgatója. „Nem csupán azt szeretnénk, hogy a vásárlókat inspirálja a végeredmény, hanem hogy magát az építési folyamatot is élvezzék.”

„A Harley-Davidson dizájn hitelessége a részletek aprólékos kidolgozásában rejlik, kezdetektől egészen az utolsó lépésig” – tette hozzá Brad Richard, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke. „Csavarról csavarra átnéztük a motort, a borításokkal és minden apró részlettel együtt. A LEGO Csoporttal közös munka lehetővé tette számunkra, hogy az együttműködés keretében létrehozott terméknek is ugyanazt a részletekbe menő figyelmet szenteljük, s egyben megünnepeljük azt a márkát, amely a Harley Davidsonnál sokunk képzelőerejét és kreativitását inspirálta már fiatalkorunkban, beleértve engem is.”

lego harley davidson 4A termékbevezetés alkalmából a LEGO mesterépítők megalkottak egy életnagyságú motort, amelyet ezüstbevonatú részekkel, Wi-Fi-s animációs vezérléssel, hang- és fényhatásokkal alakítottak ki, hogy 6000 speciális LEGO elemével együtt az igazi Harley-Davidson® Fat Boy® hű másolata legyen. A különleges alkotás megépítése 865 órát és 69 569 LEGO darabot vett igénybe, az 1:1 modellt a kiválasztott LEGO üzletekben és Harley-Davidson eseményeken láthatják majd kiállítva a rajongók.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!