Körözés alatt, bukósisak nélkül motorozott egy férfi Debrecenben

debrecen korozott ferfi motorozasAzt is tegyük hozzá, hogy ittasan! A debreceni rendőrök egy olyan férfit fogtak el, aki többszörösen megsértette a közlekedési előírásokat, s mindezek mellett még körözés alatt is állt.

"Debrecenben, a rendőrök elfogták azt a körözött férfit, aki jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett Debrecenben.

A körzeti megbízottak 2019. július 5-én 17 óra körül észlelték, hogy egy motoros bukósisak nélkül közlekedik Debrecenben, a Kishegyesi úton. A rendőrök igazoltatták a sofőrt, és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

HIRDETÉS (x)

Az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a férfi ellen a Miskolci Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki, a Debreceni Járásbíróság 2021. április 24-ig a járművezetéstől eltiltotta, valamint, hogy a 26 éves helyi lakosnak nincs jogosítványa.

A rendőrök ezt követően a férfit elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették" - olvasható a police.hu-n.

A 63/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet szól az egyes közlekedési szabálysértések miatt alkalmazandó szabálysértési pénzbírság, illetve helyszíni bírság kötelező mértékéről, valamint a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről.

Tehát, mielőtt valaki úgy van vele – nem, mint a fenti súlyos esetben -, hogy csak gyorsan elugrik motorral valahová, bár ivott már egy kicsit, esetleg nincs bukósisakja, gondolja át a dolgot.

Nem csak a pénzbírságot illetően, hanem azt is, hogy balesetveszélyes, amit tenni akar, valamint egy rossz döntés miatt a jogosítványát is elveszítheti.

Az, hogy az említett delikvens még pluszban körözés alatt is állt, már csak úgymond hab azon a bizonyos tortán…

Forrás: police.hu, jogtar.hu
Fotó: police.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!