Exkluzív Ducati Motor modellek a Shellnél

Shell Ducati Desmosedici GP 18A 20 éves közös munka megünnepléseként kedveskedik a Shell a vásárlóinak idén nyáron a különleges Ducati Motor kollekcióval. A 6 darabos válogatás ékköve az ikonikus Ducati Desmosedici GP 18 versenymotor, amelynek ereje és sebessége egyaránt legendás.

Idén nyáron izgalmas motor modellekkel gazdagodhatnak azok a vásárlók, akik a Shell kúton tankolás során használják ClubSmart kártyájukat. A különleges motor modell kollekcióval a Shell a Ducatihoz fűződő 20 éves technikai partnerségét ünnepli.

A Shell és a Ducati partnerkapcsolata 1999-ben kezdődött, amikor a két csapat egyesítette erejét, hogy közösen induljanak először a Superbike-, majd később pedig a MotoGP világbajnokságon is. Ez az együttműködés több mint 150 győzelmet hozott a Ducatinak, amely mára a világ egyik legerősebb és legsikeresebb motorkerékpár-versenyző csapatává vált.

HIRDETÉS (x)

A két vállalat technikai partnerkapcsolata felbecsülhetetlen jelentőségű a Shell országúti, nagy teljesítményű termékeinek fejlesztésében is. A Ducatival a MotoGP-ben és a Superbike-ban végzett munka ideális tesztelési környezetet teremt Shell V-Power üzemanyagok és a Shell Advance motorkerékpár-kenőanyagok fejlesztéséhez. Ezáltal az innováció és a technológia sikertermékei a versenypályáról közvetlenül az országútra kerülhetnek.

Shell Ducati XDiavel SA kollekció egy-egy darabjának megszerzéséhez, nincs más teendő, mint betérni egy Shell töltőállomásra, ahol már 25 liter üzemanyag vásárlása elég ahhoz, hogy a Shell V-Power üzemanyagok esetén kettő, a Shell FuelSave és a Shell AutoGas üzemanyagok vásárlása esetén pedig egy matricával bővüljön a pontgyűjtő füzet. Összesen csupán négy matrica, és egy Shell ClubSmart kártya szükséges ahhoz, hogy kedvezményes áron, a Ducati GP18 motor modellt már 795 Ft-ért vagy a további 5 Ducati Motor modell bármelyikét már 595 Ft-ért hazavihessük.

Shell Ducati 1199 SuperleggeraA Shell töltőállomásokon 2019. szeptember 8-ig hat 1:18-as Ducati modell érhető el

  • Ducati Desmosedici GP 18: A versenymotorozás netovábbja, ereje és sebessége egyaránt legendás.
  • Scrambler Ducati Icon: A stílusát és anyagát tekintve is igazi úttörő. Egyszerre forradalmi és elérhető, a tradíció és a modernitás tökéletes keveréke.
  • Ducati 1199 Superleggera: A mérnöki szakértelem, a technológia és a teljesítmény csúcsa. Kategóriájában nemcsak kiemelkedően könnyű, de pokoli erős is. A valaha tervezett egyik legextrémebb Ducati modell.
  • Ducati XDiavel S: Nemcsak a külseje ördögi, de hatalmas erő is lakozik benne. Az országúti cirkálókra jellemző lazább vezetési élmény találkozik a sportmotorok adrenalin-hajtotta világával.
  • Ducati Monster 900: A sport, a szórakozás és a vezetési élmény találkozása egy klasszikus designban. Ezért tud ez a motor már évtizedek óta egyszerre naprakész és ikonikus is lenni.
  • Ducati Hypermotard SP: Gyors és merész. Tesztek és próbák sora bizonyítja, hogy motorozni vele egyszerűen felejthetetlen. Kialakításának köszönhetően a vezetése igazi adrenalindús élményt nyújt.

Shell Ducati Hypermotard SPHa nem Ducati modellre vágysz, a CsamShop webáruházban 15 különböző modell közül választhatsz és még pontokat sem kell hozzá gyűjtened. Van köztük BMW, Harley-Davidson, Kawaski, KTM, Yamaha és persze Ducati is.

Kattints erre a linkre és válassz magadnak modellt! Az első vásárlásból 1000 Ft kedvezményt kapsz a Csam1000 kuponkóddal.

 

Shell Scrambler Ducati IconShell Scrambler Ducati IconShell Scrambler Ducati Icon

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!