A Vilmos herceget és Katalin hercegnét kísérő motoros rendőr gázolt el egy nőt

katalin hercegne vilmos herceg balesetA nyolcvanas éveiben járó Irene Mayor-t súlyos sérülésekkel szállították kórházba, mert a Vilmos herceget és feleségét kísérő konvoj egyik motoros rendőre elgázolta.

A brit királyi család tagjai éppen Londonból utaztak Windsorba, a Térdszalag rend ünnepségére, amikor a baleset történt, június 17-én délután.

Szerdán, a rendőrség azt a sajtóhírt tette közzé, hogy a hölgy állapota súlyos, de stabil. Természetesen, a brit bulvárlapok már tudják is, mi történt.

HIRDETÉS (x)

A The Sun szerint, szemtanúk azt állítják, hogy a rendőr a forgalommal ellentétes oldalon haladva próbálta biztosítani a hercegi pár útját, amikor elütötte az idős nőt. A brit rendőrséget felügyelő testület még vizsgálja az esetet.

Egy szóvivő szerint, Katalin és Vilmos – értesülvén a történtekről – sajnálatát és aggodalmát fejezte ki, s személyzetük egy tagja meglátogatta a hölgyet és virágot vitt neki. A hercegnő szívélyes üdvözletét küldte Irene-nek és a családjának, s azt ígérte, kapcsolatban lesz velük a felépülés ideje alatt.

Úgy tűnik, ez az év ilyen a királyi család életében, hiszen ha még emlékeztek rá, nagy felháborodást keltett januárban, Fülöp herceg balesete, hogy 98 esztendősen még vezet...

Az történt, hogy Fülöp Land Rover terepjárójával próbált kihajtani a főútra, amikor összeütközött egy Kia személyautóval, amelynek egyik utasa töréses sérüléseket szenvedett. A herceg nem sérült meg, de a baleset után, önként lemondott vezetői engedélyéről.

Reméljük azért, hogy az év hátralévő részében már senkinek nem okoznak sérüléseket a királyi család tagjai közvetve, vagy közvetlenül...

Forrás: 24.hu
Fotó: Glamour

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!