Tarol a neten a zalai rendőrök kampányfilmje

zala megye rendorseg elet kisfilmLazulnak a rendőrök - a KRESZ-szabályok betartásának fontosságáról, s arról, mi a leglényegesebb dolog a világon, vagyis az ÉLET-ről forgattak nem mindennapi kisfilmet a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Nézd meg!

Ha a rendőrökre gondolunk, általában morcos, szigorú arcú emberek jutnak az eszünkbe, akik lemeszelnek, ha valamit vétünk, s nagyon szigorúan veszik a szabályokat. De ez a dolguk!

Ha nem ezt tennék, még ennél is több baleset lenne az utakon. Főleg most, hogy elkezdődött a motoros szezon, s az említett videóban is láthatunk motorosokat.

HIRDETÉS (x)

Az ÉLET! című kisfilm humoros módon, sőt a Delta zenekar bevonásával próbálja egy nagyon fontos dologra felhívni a figyelmet, mégpedig a jogkövető magatartásra, s egy emberélet törékenységére.

A narráló hang is ismerős lehet. Vajon kié? Megmondom! Dr. Besenczi Árpád Jászai Mari-díjas színművész, színházigazgatóé, aki családjával működött közre a videó megszületésében. De, Mányoki Attila hosszútávúszót is láthatjuk az alkotásban.

Ahogyan a film végén olvassuk a hosszú-hosszú listát, kik vettek részt abban, hogy megszülethessen ez a felhívás, láthatjuk, egy különleges összefogás született, hiszen a rendőrök, a tűzoltók, a mentősök, az iskolások és a lakosok egy közös ügyért álltak össze.

Forrás: origo.hu
Fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!