Tarol a neten a zalai rendőrök kampányfilmje

zala megye rendorseg elet kisfilmLazulnak a rendőrök - a KRESZ-szabályok betartásának fontosságáról, s arról, mi a leglényegesebb dolog a világon, vagyis az ÉLET-ről forgattak nem mindennapi kisfilmet a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Nézd meg!

Ha a rendőrökre gondolunk, általában morcos, szigorú arcú emberek jutnak az eszünkbe, akik lemeszelnek, ha valamit vétünk, s nagyon szigorúan veszik a szabályokat. De ez a dolguk!

Ha nem ezt tennék, még ennél is több baleset lenne az utakon. Főleg most, hogy elkezdődött a motoros szezon, s az említett videóban is láthatunk motorosokat.

HIRDETÉS (x)

Az ÉLET! című kisfilm humoros módon, sőt a Delta zenekar bevonásával próbálja egy nagyon fontos dologra felhívni a figyelmet, mégpedig a jogkövető magatartásra, s egy emberélet törékenységére.

A narráló hang is ismerős lehet. Vajon kié? Megmondom! Dr. Besenczi Árpád Jászai Mari-díjas színművész, színházigazgatóé, aki családjával működött közre a videó megszületésében. De, Mányoki Attila hosszútávúszót is láthatjuk az alkotásban.

Ahogyan a film végén olvassuk a hosszú-hosszú listát, kik vettek részt abban, hogy megszülethessen ez a felhívás, láthatjuk, egy különleges összefogás született, hiszen a rendőrök, a tűzoltók, a mentősök, az iskolások és a lakosok egy közös ügyért álltak össze.

Forrás: origo.hu
Fotó: youtube

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...
Nem tudom, mennyire vagytok képben, szerintem épp eleget hallottatok már a zűrös "otthoni" dolgaimról. Most...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!