Netről érkezik a robogó alkatrész

Tartalomjegyzék

jaszmotor robogoalkatresz cimlapIdeális esetben pontosan tudja az ember, milyen alkatrészre van szüksége szeretett motorjához. Mi sem egyszerűbb ekkor, mint kiválasztani a megfelelő terméket egy webáruházban, s az otthon megfizethetetlen kényelméből megrendelni azt.

Ám ma már a piacon kevésbé járatos motorosoknak sem okozhat komolyabb fejtörést a robogó alkatrész beszerzése, hiszen bőséges kínálat, pontos leírás, szakmai segítség is rendelkezésre áll az interneten. Azokban a webáruházakban legalábbis biztosan így van, ahol ügyelnek a szakmai munkára.

Robogó hibák – ezekre is érdemes odafigyelni

Ha valaki nem ért valamihez, szerencsés esetben nem áll neki bütykölgetni azt. Nem így a kísérletező kedvűek, akik minden szakemberi figyelmeztetés ellenére is nekiesnek a motornak, ízekre szedve annak alkatrészeit.

HIRDETÉS (x)

Többen is egyet értenek abban, hogy a robogó szerelésének egyik legsarkalatosabb pontja jön el akkor, amikor a dugattyúhoz is hozzá kell nyúlni. E lépésnél, s kétütemű motornál például a gyűrűk szakszerű felhelyezése okozhat némi fejtörést. Ennek orvoslására már jó minőségű bemutató videót is találhatunk egy gyors keresés után.

Hasonlóan könnyű hibát véteni a kipufogó felszerelésekor is. Érdemes lehet szakember segítségét kérni a csavarok meghúzásának mértékét illetően, hiszen egy nem megfelelő módon rögzített kipufogóban olyan feszültség keletkezhet, mely előbb-utóbb problémához vezet.

A szakemberek a megfelelő hőértékű gyertya használatára is gyakorta felhívják a figyelmet. Érdemes tájékozódni e téren is, hiszen ha nem ideális a gyertya, idővel a dugattyú láthatja a kárát.

 

Lapozz tovább, ha érdekel a tökéletes megoldás!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!