Patinás endurokat lovasítottak meg Keith Richards garázsából

keith richards ellopott motorjai 01Az örökéletű Rolling Stones gitárosa, Keith Richards sok káros, és kevésbé káros szenvedélye közé tartozik a motorok szeretete is. 

Különösképpen a terepmotorok iránti vonzalmát mutatja az, hogy több régi, illetve újabb enduro szerepel gyűjteményében. Ezek közül néhánynak lába kélt akaratán kívül.

A angliai West Wittering-ben található, Redlands nevű ingatlanán található garázsból egyszerre hat motorjának veszett nyoma. Az eset még február 25.-én történt, sötétedés után. Egy fehér, veterán 1981-es KTM 495, egy piros, szintén 1981-es Maico 490, egy szintén piros 1977-es Maico 400, egy 2011-es Husaberg 390, egy 2013 Beta 300 Evo, és egy szintén fiatalabb GasGas 300 enduro az, ami eltűnt a gyűjteményből.

HIRDETÉS (x)

A rendőrség gőzerővel keresi a motorokat, de minden bizonnyal a 75 éves sztár nem fog a kardjába dőlni a veszteség miatt. Sok mindent túlélt már, nem épp ez a rablás teszi majd őt tönkre. Még az is csoda, hogy annyi drogozással töltött idő után egyáltalán még életben van. Ő az élő példája annak, hogy a rock ’n’ roll konzervál.

keith richards ellopott motorjai 02keith richards ellopott motorjai 02keith richards ellopott motorjai 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!