Patinás endurokat lovasítottak meg Keith Richards garázsából

keith richards ellopott motorjai 01Az örökéletű Rolling Stones gitárosa, Keith Richards sok káros, és kevésbé káros szenvedélye közé tartozik a motorok szeretete is. 

Különösképpen a terepmotorok iránti vonzalmát mutatja az, hogy több régi, illetve újabb enduro szerepel gyűjteményében. Ezek közül néhánynak lába kélt akaratán kívül.

A angliai West Wittering-ben található, Redlands nevű ingatlanán található garázsból egyszerre hat motorjának veszett nyoma. Az eset még február 25.-én történt, sötétedés után. Egy fehér, veterán 1981-es KTM 495, egy piros, szintén 1981-es Maico 490, egy szintén piros 1977-es Maico 400, egy 2011-es Husaberg 390, egy 2013 Beta 300 Evo, és egy szintén fiatalabb GasGas 300 enduro az, ami eltűnt a gyűjteményből.

HIRDETÉS (x)

A rendőrség gőzerővel keresi a motorokat, de minden bizonnyal a 75 éves sztár nem fog a kardjába dőlni a veszteség miatt. Sok mindent túlélt már, nem épp ez a rablás teszi majd őt tönkre. Még az is csoda, hogy annyi drogozással töltött idő után egyáltalán még életben van. Ő az élő példája annak, hogy a rock ’n’ roll konzervál.

keith richards ellopott motorjai 02keith richards ellopott motorjai 02keith richards ellopott motorjai 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!