Öt kategóriában nyert a BMW

A német Motorrad magazin 12. alkalommal rendezte meg az Év motorja választást nyolc kategóriában.

A BMW Motorrad most először szerepelt az Év motorja választás sport kategóriájában, amelyet egyébként a legerősebb mezőnynek tartanak. A kipörgésgátlóval és verseny ABS-szel felszerelhető, S 1000 RR, 4 hengeres szupersport motor elhozta a győzelmet vetélytársai elől. Túramotor kategóriában a K 1300 GT első, míg az R 1200 RT a harmadik helyen végzett.

Az R 1200 GS és R 1200 GS Adventure idén is megtartotta vezető pozícióját az “Enduro/Supermoto" kategóriában, a BMW dominanciáját pedig csak tovább hangsúlyozta, hogy ugyanitt negyedik helyezést ért el a HP2 Megamoto és ötödiket az F 800 GS. “Naked bike” és “Allrounder” kategóriában idén is BMW végzett első helyen, ezúttal az R 1200 R és a K 1300 S modellekkel.

HIRDETÉS (x)

A „2010-es év motorja választás” mellett párhuzamosan zajlott le a ”Best Brand 2010” nevű olvasói szavazás is, amelyben motorkerékpár kiegészítőkre és ruházatokra 19 kategóriában lehetett leadni a voksokat. Ezek közül a BMW a "textil ruházat" elnevezésűt nyerte el.

A 200 versenyben lévő modell közül a BMW Motorrad minden olyan kategóriát megnyert tehát 2010-ben az olvasói szavazáson, amiben van modellje. Az öt kategória győzelem, a valaha gyártó által elért legnagyobb eredmény a Motorrad magazin történelmében. Ezt a díjat egyébként Európa legfontosabb motoros olvasói szavazásának tartják.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!