Balesetben meghalt egy motoros Veszprémben

motoros baleset veszpremA napokban életét veszítette egy motoros, aki kamionnal ütközött a 830-as főúton, Veszprém belterületén. A 31 éves, Balaton-környéki férfit súlyos sérülések érték.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Kucsera Katalin az MTI-nek elmondta, hogy március 1-jén, délután egy 31 éves, balatonakarattyai férfi hunyt el a súlyos baleset során.

Az ütközés a veszprémi körgyűrű északi szakaszán történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességben lezárták, s a forgalmat a rendőrök belterületi utakra terelték.

HIRDETÉS (x)

A balesethez a város hivatalos tűzoltóit riasztották. A rendőrség információi szerint a Suzuki túragéppel közlekedő férfi, a veszprémi vasútállomás irányából, a 82-es számú főút felé közlekedett.

Ekkor történt – az eddigi információk szerint – még tisztázatlan körülmények között, az ütközés a tehergépkocsival.

Forrás: MTI, Index
Fotó: Police.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!