Balesetben meghalt egy motoros Veszprémben

motoros baleset veszpremA napokban életét veszítette egy motoros, aki kamionnal ütközött a 830-as főúton, Veszprém belterületén. A 31 éves, Balaton-környéki férfit súlyos sérülések érték.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Kucsera Katalin az MTI-nek elmondta, hogy március 1-jén, délután egy 31 éves, balatonakarattyai férfi hunyt el a súlyos baleset során.

Az ütközés a veszprémi körgyűrű északi szakaszán történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességben lezárták, s a forgalmat a rendőrök belterületi utakra terelték.

HIRDETÉS (x)

A balesethez a város hivatalos tűzoltóit riasztották. A rendőrség információi szerint a Suzuki túragéppel közlekedő férfi, a veszprémi vasútállomás irányából, a 82-es számú főút felé közlekedett.

Ekkor történt – az eddigi információk szerint – még tisztázatlan körülmények között, az ütközés a tehergépkocsival.

Forrás: MTI, Index
Fotó: Police.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!