A magyar földutaknak Can Am Ryker-el vágj neki!

can am rykerA kanadai Bombardier Recreational Products (BRP) egy igazán könnyed, csajos járgánnyal állt elő, amely a Can Am Ryker nevet kapta. Dekorációs panelekkel, matricákkal, kiegészítőkkel teheted teljesen egyedivé.

A könnyű, trendi, elsősorban csajokat, fiatal, vállalkozó szellemű világjárókat megcélzó, háromkerekű motor, különlegessé teszi a vezetés élményét.

A BRP egyébként kifejezetten a szabadidős termékek gyártására helyezi a hangsúlyt, tehát kínálatában szerepelnek quad-ok, jet ski-k. Márkái – Can Am, Sea Doo – évtizedek óta a világélvonalban találhatóak.

HIRDETÉS (x)

S hogy ki a cég globális márka nagykövete? Nos, a Formula 1-es pilóta, Lewis Hamilton. A BRP magyar importőrcége pedig a Jet Power Hungary Kft., melynek kommunikációs igazgatója, Bóday Pál elismerően nyilatkozott a Can Am Ryker-ről.

A Ryker a Spyder úgymond kistestvére, s rally változatban is elérhető, ebből következően nem riad vissza a magyar földutaktól sem. Tehát, aki mondjuk izgalmakra vágyik és megcélozza a finoman szólva hepehupás hazai utakat, az bátran a Ryker-re bízhatja magát.

A márciusban megrendezésre kerülő AMTS-en lesz először elérhető a Can Am Ryker, s aki ki szeretné próbálni, az május 4-én megteheti a Hatvani Tuning és Veteránautó Találkozón, előzetes regisztráció alapján.

Aki már most beleszeretett a járgányba, több információt a magyar importőr oldalán találhat róla.

Forrás, fotó: formula.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!