Aquaman végigcsorgatta a nyálát a motorokon

jason momoa harley davidsonCsajok, el kell, hogy keserítselek benneteket, sajnos ruhában zajlott a Harley-vizit, melyet Jason Momoa (Aquaman) tett, a milwaukee-i Harley-Davidson gyárban és múzeumban. A látogatásról kisfilm is készült, melyet büszkén tett közzé a sztár.

Jason Momoa hawaii-i modell és színész köztudottan nagy motorrajongó, de persze, főleg a Harley-kat imádja – a múlt héten felrakott filmen látszik is, hogy szinte a mennyországban érezte magát a látogatás alkalmával.

Sőt, nem tudom, ki emlékszik rá, de volt már egy motoros filmje is, mégpedig 2014-ben, Road to Paloma, magyar változatban pedig Vadcsapáson címmel.

HIRDETÉS (x)

Jason Momoa két legemlékezetesebb szerepe a Trónok harcában, mint Khal Drogo, illetve Az Igazság Ligájában, mint Aquaman volt – nem véletlenül jelent meg tavaly a külön, erről szóló alkotás.

Aquaman Jason Momoa

Jason, mondhatni a világ legjobb helyén született 1979. augusztus 1-jén Hawaii fővárosában, Honoluluban, viszont nem itt nőtt fel, hanem Norwalk-ban, az amerikai Iowa államban. Hatalmas termetével (193 cm magas, bizony), kidolgozott felsőtestével, s huncut mosolyával, rögtön elrabolja a női szíveket.

jason momoa road to paloma

Először modellként tűnt fel, megnyert 1999-ben egy versenyt, majd megtalálták a filmszerepek is. Biztosan emlékeztek rá, a nálunk is játszott Csillagkapu: Atlantisz című sorozat négy évadjában szerepelt, majd ő lett Conan, a barbár, s innentől kezdve egyre komolyodtak a szerepek.

Jason már apuka, ugyanis Lisa Bonet színésznőtől (Lenny Krawiz ex felesége) született két csemetéje: Lola Iolanit (2007) és Nakoa-Wolf (2008).

jason momoa and lisa bonet

Igazán, tavaly, az Aquaman címszerepe után került a figyelem középpontjába, s azóta élvezi a kivételes helyzetét. Kíváncsian várjuk, hogyan, milyen szereppel bújik majd ki a víziember skatulyából. Addig is, Harley-ra fel!

Forrás: Wikipedia
Fotók: We Got This Covered,What’s on TV, youtube, The Cheat Sheet

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!