Itt a kárbejelentő mobilapp!

karbejelento mobilappAz esetleges baleseteknél, már vége a papírozásnak. A hagyományos, régi kék-sárga bejelentőre nem lesz szükség, ugyanis elérhetővé vált az e-kárbejelntő mobilapp, s így könnyebbé válik a kárügyintézés.

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) már tavaly novemberben bejelentette, folyamatosan dolgoznak azon, hogy a nyomtatványokat digitális módon lehessen kiváltani. Most sikerült!

Modern világunknak, vagy mondjuk inkább úgy, „okos világunknak” köszönhetően, az emberek 80 %-ánál mindig van okostelefon, amelyre számtalan alkalmazást töltenek le.

HIRDETÉS (x)

Ezentúl, a kárbejelentő appot is le lehet tölteni a különféle alkalmazásboltokból, s egyszerűbbé válik az ügyintézés online formában.

Nem kell azon aggódni, hogy csak még bonyolultabbá tették az életünket, mert az app lépésenként vezet végig a szükséges tennivalókon, s a kárbejelentés történhet egyetlen telefonról, vagy azok párosításával is.

Ha sikerült minden adatot kitölteni, s elindítani az ügyintézés folyamatát, akkor arról mindkét fél kap egy-egy e-mail üzenetet, melyben egy PDF-formátumú dokumentum tartalmazza az összesítést, valamint a rendszer a biztosítónak is továbbítja az információkat.

A MABISZ szerint, sokszor amiatt húzódott el egy-egy ügy, mert hiányosan lettek kitöltve a nyomtatványok, de erre is megoldást jelenthet az app, hiszen a rendszer nem engedi továbblépni a hiányos bejelentőt.

Forrás: index.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!