Két magyar motoros halt meg Bangkokban

motorbaleset bangkok 1Január 8-án éjjel szörnyű motoros baleset történt. A két magyar motoros közül az egyik még a helyszínen az életét vesztette Thaiföldön.

A The Nation nevű thailandi hírportál értesítése szerint a motorosok eddig tisztázatlan körülmények között egy kisbusznak hajtottak neki nagy sebességgel. A Lumpini rendőrkapitányságot este 10:30-kor értesítették, hogy egy BMW S1000XR motorkerékpár belecsapódott egy Toyota kisbuszba.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kisbusz a jobb oldalára borult, a motor átszakította az utastér oldalát. A 30 éves Balog Ádám holttestét a másik két sérült mellett találták meg a kisbusz belsejében. A két sérültet, a 35 éves Bodrogi Krisztiánt és a busz utasát, a 36 éves Tatsuro Takaokát a Chulalongkorn kórházba szállították. 

HIRDETÉS (x)

A kisbusz 57 éves sofőrje elmondta, hogy éppen a japán főnökét szállította vissza a szállására, amikor jobbra kanyarodott a kereszteződésben, a nagy sebességgel közlekedő motorkerékpár a járműbe csapódott, és az oldalára borította azt.

motorbaleset bangkok 2A rendőrség értesítése szerint később a másik magyar sérült is életét vesztette a kórházban. Úgy tudjuk, hogy a két magyar férfi nem turista volt Thaiföldön, hanem egy utazásszervező cégnél dolgoztak, és a balesetben érintett bronz színű BMW motorkerékpárt Krisztián kint vásárolta.

A hatóságok a baleset után értesítették a magyar konzulátust, hogy mielőbb felvehessék a kapcsolatot az áldozatok rokonaival. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!