Az Arc kiokoskodta a vibráló motoros dzsekit

arc vibralo motoros dzsekiAz Arc nevezetű angol motorgyártó cég tervezői robbantottak a motoros felszerelések terén, ugyanis megálmodták és létrehozták a vibráló dzsekit, vagyis vibrátorost…

A cég, a motoros dzsekihez, a Knox-al karöltve, kifejlesztett egy gerincvédőt, melybe a vibrátor be van építve, s így okoz egyedi élményt viselőjének. De milyen élményt pontosan?

Még a dzseki előtt, meg kell említeni az Arc, novemberben bemutatott villanyos, nagy teljesítményű café racer-ét, sok-sok szénszállal.

HIRDETÉS (x)

Úgy szól a fáma, hogy a motor tesztelésekor gyulladt fel az a bizonyos villanykörte, hogy mi lenne, ha készítenének a vibráló dzsekit a géphez…

És akkor a dzseki! A vibrátor wifi-vel csatlakozik a villanymotor vezérléséhez, s a kapott adatok alapján állítja be a rezonanciát.

Ez még semmi, ugyanis lehet választani három üzemmód közül: mégpedig van városi, sport és euphoric, amely a motoros által hallgatott zene basszusát rezonálja a dzsekin.

arc vector motor

Hang fennakad, szó bennszakad… Ugye-ugye, hogy nem tudsz szóhoz jutni? Ha tudnál, mi lenne az?

Forrás, fotó: totalbike.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!