Itt az új sportcipő ihletésű Ducati!

ducati 916 motor sportcipoAz Air Jordan XI Concorde elnevezésű sportcipő újra kapható lett, s ebből az alkalomból, a német BSTN cég átépített egy Ducati 916-os sportmotort.

Azt a bizonyos sportcipőt még 1995-ben dobták piacra, s a kötődés a Ducati-val onnan van, hogy akkoriban a 916-os volt a legbrutálabb sportmotor földön és égen.

A sportcsuka újra gyártása következtében, gondolt egyet a német BSTN nevezetű forgalmazó, az Impuls motorkerékpár-építő műhellyel karöltve, s megalkották az Air Jordan-témájú sportgépet.

HIRDETÉS (x)

A gyártásban már segítségül hívták a 3D nyomtatást, s bizonyos alkatrészeket ennek segítségével készítettek el. A féktárcsákra lézergravírozással tették rá Jay Z Back like 45 című dalszövegének részletét, ugyanakkor a felnik peremére is kerültek még különféle feliratok.

Természetesen a színöszeállítás követi a sportcipőét, illetve annak logói is láthatóak a gépen. A gumiabroncsok futófelülete egyedi, s a cipő talpát utánozza. Az ülést pedig, az Air Jordan felsőrészének anyaga borítja.

Tehát, egy igazán különleges témájú, s külsejű sportmotorral álltak elő a tervezők.

Forrás, fotó: automotor.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!