Motokrossz verseny a hidegben Zselickislakin

motokrossz verseny zselickislakiA hétvégén megmutatta magát kicsit a fagyos tél, de mindezek ellenére sok lelkes motoros vett részt Zselickislakin, a Németh Motokrossz Suli és a Danuvia 125 Sport és Közösségfejlesztő Egyesület jótékonysági rendezvényén.

A somogy megyei Zselickislakin, december 2-án, rendhagyó motokrossz versenyt szerveztek, jótékony célból, mégpedig a Napsugár Gyermekotthon javára.

Maga a motokrossz sem olyan egyszerű sportág, hát még ha megfejelik egy plusz nehézséggel: a résztvevőknek a motorozás előtt és után, le kellett futniuk a futópályán a kiszabott távokat. Természetesen, a felnőtteknek hosszabb (3 km) -, míg a gyerekeknek rövidebb (800-, illetve 1500 m) táv jutott.

HIRDETÉS (x)

Németh Kornél, az esemény főszervezője, a SONLINE-nak elmondta, hogy a Napsugár Gyermekotthon javára gyűjtöttek adományt a versennyel.

A versenyzők állapotfelmérésén, s a 3 km-es futáson túl, még egy cooper-teszten is meg kellett mutatniuk állóképességüket a résztvevőknek.

December első hétvégéje, mint már említettem, nagyon hidegre sikeredett, a tél kimutatta foga fehérjét. Ez is megnehezítette a motokrosszosok helyzetét, ugyanis a pálya eléggé csúszott. De ez csak még nagyobb kihívást jelentett a jó ügyért motorozó versenyzőknek.

Forrás, fotó: sonline.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...
Nem tudom, mennyire vagytok képben, szerintem épp eleget hallottatok már a zűrös "otthoni" dolgaimról. Most...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!