Nesze semmi, fogd meg jól! – Megszűnik a baleseti adó

biztositasi ado 01Mielőtt még örömtáncot lejtenél a monitor előtt, nyugodj le, mert nem arról van szó, hogy neked jobb lesz, és kevesebbet kell majd fizetned. A pénztárcádon nem könnyítenek a biztosítók ezek után sem, csak másképp hívják majd az eddig a nyakadba akasztott plusz költséget.

Igen, a baleseti adó csak, mint fogalom szűnik meg 2019. január elsejétől, de te ugyanúgy fizetsz továbbra is. Az extra kiadásnak biztosítási adó lesz a neve, és nem külön tételként tüntetik fel, hanem bele lesz gyúrva a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjba.

Arról még nincs hír, hogy az új névvel illetett adó összege meg fog-e egyezni az eddig fizetett baleseti adó összegével, de nem lenne meglepő, ha a korábbinál nagyobb mértékű lenne a sarc.

HIRDETÉS (x)

A változás a jövő év eleje után esedékes, első biztosítási évfordulóknál lép életbe. Tehát, ha a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításod évfordulója január 1.-e, akkor ettől a naptól, ha pedig évközben van a szerződésed évfordulója, akkor pedig attól a naptól lesz feltüntetve az fizetési értesítőben.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!