ATNO Forge: Egy motorszerelő műhely a motoros közösségért

atno forge 4Tudod mi az a közösségi műhely? Egy olyan hely, ahol profi körülmények között, profi szerszámokkal, saját magad szerelheted a motorod, és közben még más hozzád hasonló őrültekkel is megismerkedhetsz.

Az ATNO Forge Klubműhely egy új kategória megteremtője: motorépítő műhely, közösségi tér és kávézó egyben. Izrael Norbert és Jeli Attila két motoros jóbarát valósította meg ezt az álmát a Népsziget elhagyott hajógyári öntödéjében. Ők a mozgatórugói ennek az új kezdeményezésnek, ami idén májusban indult útjára.

Az egyedülálló koncepció új megvilágításba helyezi a motorkerékpárok köré szerveződő életet, és túl is mutat rajta. Napközben a motorépítés, a közösségi műhely kapja a főszerepet, este pedig inkább a közösségi tér kerül reflektorfénybe. A nyitás óta egyre népszerűbb a hely, de ez nem si csoda, hiszen az alapítók mindent meg is tesznek, hogy így legyen.

HIRDETÉS (x)

Norbert gyerekkorában kezdett motorozni, bár akkor a Simson endurot mindössze két évig gyűrte. A motorozás helyére a sport került, a röplabda és a kosárlabda mellett a mountain bike vette át a főszerepet, cross country versenyző lett. A tanárképző főiskolán tesi szakon végzett, ahogy üzlettársa, Attila is testnevelő tanár lett. 

A motorozás akkor jött ismét képbe, amikor Attila vett egy 300-as GasGas motort 2006-ban. Tesitanárként szigorú edzésterv alapján ültek motorra hetente kétszer. 2010-ben Norbert is vett egy Honda CR 250-es és abban az évben már egy romániai extrém enduro versenyen is elindult, amit több verseny követett. 

izrael norbert atno forgeElső motorját 2015-ben építette. Hitvallása szerint az átalakított motorok nem sérülhetnek funkciójukban, ezért napjainkban már saját építésű scrambler motorjával áll a rajtvonalhoz és ér el dobogós helyezéseket. Időközben a motorépítésben is profivá képezte magát. 

 

2017-ben ott hagyta a testnevelőtanári állását, és nekiálltak az ATNO Forge műhely építésének a népszigeti öntődében, amit végül idén májusban nyitottak meg. 

 

atno forge 3Ha te is kíváncsi vagy, hogy hogy néz ki egy közösségi műhely, hogy lehet egy romkocsmát ötvözni a motorépítéssel, akkor gyere el szombaton az első CSAK NŐKNEK szervezett szerviszakkörünkre, ahol Norbert fog megtanítani minket minden hasznos dologra, amit az olajcserével kapcsolatban tudnunk kell. 

Amit adnak: 3 felkészített motor, amin saját magunk fogjuk kicserélni az olajat, és a résztvevők kapnak egy alkamat a közösségi műhelyben, amikor a saját motorjukon megbütykölhetnek bármit a műhely szerszámait használva. Ha pedig szerencséd van, lesz ott valaki, aki épp segíteni is tud.  

A szombati tréningre van még 3 hely! Ha nem szeretnél lemaradni erről a történelmi pillanatról, REGISZTRÁLJ ITT!

atno forge 1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!