Ha Dubajba mész, vigyázz a repülő motoros rendőrökkel!

repulo motoros rendor dubaiNem írtuk el a címet, tényleg repülő motorokról van szó. Bár, ha az üldözést nézzük, a 64 kilométer per órás csúcssebesség még édeskevés... A repülő motor egyébként orosz gyártmány, amelyet mostanában tesztelnek az arabok.

A Scorpion nevezetű futurisztikus jövő-gépet, az orosz Hoversurf tervezte. A 2017-es GITEX-en mutatták be először a járműveket, amelyek négy propellerrel rendelkeznek, s tartják a levegőben a gépet.

A repülő motorok csúcssebessége 64-, míg utazósebessége 40 kilométer per óra. Ami, ha bűnözőket üldöznek, maximum csak megnevetteti őket, de elkapni nem sikerülhet...

HIRDETÉS (x)

Dubaj, mint tudjuk, a bolygó egyik legkülönlegesebb helye, ezt most is bizonyították, hiszen az Emirátusok rendelt két futurisztikus járművet a rendőrségnek, kipróbálásra.

A gépeket olyan motorosrendőrök tesztelik, akik jók a drónok irányításában is. Ha igazolja reményeiket, a cég további 30-40 jármű rendelésére is számíthat az araboktól.

A sebességet illetően, még fejlesztésre szorul, de az ötlet nem rossz. Hogy ne csak az arab rendőrök örüljenek, bárki megveheti a repülő motort, pusztán 150 ezer dollárért.

Tehát, ha a következő szezonban véletlenül ilyet látnál az utakon, ne lepődj meg, mi szóltunk!

Forrás, fotó: index.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!