Új olajok a Kawától

A Kawasaki Motors Corporation egy teljesen új olajszériát dob piacra, amellyel a powersport gépek igényeinek igyekezek megfelelni.

Az új olajak a legújabb, csúcskategóriás kenőanyagok felhasználásával, a Kawasaki magas elvárásainak megfelelően készülnek. A szériában minden olajtípus helyet kapott: különböző fokozatú, szintetikus, fél-szintetikus, valamint ásványi alapú, olajak készülnek. De nemcsak a motorosoknak kívánnak kedvezni, hanem az ATV-k valamint a vízi sportra készült járművek motorjába is kínálnak kenőanyagot.

A Kawasaki szigorú feltételeinek megfelelően az új széria előállításához rengeteg új fejlesztés járult hozzá. Ennek eredményeképp olyan ásványi alapú anyag jött létre, melynek használatával – típustól függően – a foszfor és kén kibocsátás 20%-kal eshet vissza, 45%-kal alacsonyabb az illékonysága, 5%-kal vastagabb filmréteget képez, 15%-kal hatékonyabb az oxidáció megelőzésében, valamint 15-30%-kal eredményesebb a kopásgátlás területén. Nem csak az ásványi alapú olajak területén van azonban jelentős újítás. A szintetikus és fél-szintetikus olajak most már polyalphaolefin és észter alapúak.

HIRDETÉS (x)

„Ez az új széria hivatott betölteni azt az űrt, amely az eddig piacra dobott olajok közt keletkezett. A hiánypótlás mellett segít a Kawasaki kereskedőknek is, hogy kihasználják a szintetikus olajak iránt támad nagy érdeklődést, valamint, hogy kiszolgálják a powersport szerelmeseit.” – mondta Jim Williams, a KMC eladási részlegének vezetője.

Új olaj – új csomagolás. Emellett a szlogen „Tökéletesített teljesítmény”, és a kereskedők kirakatai is az új termékeket hirdetik.

A Kawasaki Motors Corp. motorokat, ATV-ket, vízi járműveket, haszonjárműveket és munka ATV-ket értékesít egy olyan partnerhálózaton keresztül, amely 1475 független kereskedőből, valamint további 8000 viszonteladóból áll. A KMC és szerződött partnerei közel 3300 embert alkalmaznak az USA-ban, melyből 400-an a kaliforniai Irvine-ban található Kawasaki központban dolgoznak.

A Kawasaki mottója „Let he good times roll” világszerte ismert. A Kawasaki név az elmúlt négy évtized során a stílusos, erős motorok szinonimájává vált.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!