Megússza börtön nélkül a motorosokat elgázoló sofőr

veszprem targyalas motoros baleset2016-ban, egy 41 éves nő meghalt, s egy fiatal lány lebénult, de a balesetet okozó autóvezető, alvászavarára hivatkozva, nem kap börtönbüntetést. Az ítélet: 1 év 10 hónap, 4 évre felfüggesztve, valamint 7 év eltiltás a vezetéstől.

A napokban, Veszprémben megtartott tárgyalásra annyi motoros érkezett, hogy nem fértek be a tárgyalóterembe. A balesetben lebénult lány elveszítette az eszméletét a tárgyaláson, mentő vitte el.

2016. májusában, Gyulafirátótnál, R.R. autójával nekihajtott egy Zirc felől érkező motoros konvojnak – a 41 éves Berki Mariann életét vesztette azonnal a helyszínen, két fiatal nő pedig maradandó sérüléseket szenvedett.

HIRDETÉS (x)

R.R. arra hivatkozott, hogy elaluldt a volánnál és ezért történt, ami történt. A bírósági tárgyaláson bocsánatot kért az elhunyt családjától és minden motorostól.

A szakértők megállapították az alvászavart, ezért nem jogerős ítéletben, elsőfokon az a döntés született, hogy az autóvezető 1 év 10 hónap fogházbüntetést kap, 4 évre felfüggesztve és 7 évre eltiltva a vezetéstől.

A vádlott védője 3 nap gondolkodási időt kért, az ügyész pedig fellebbezett a döntés ellen, hogy az ítéletet változtassák meg letöltendő börtönbüntetésre.

Forrás, fotó: VEOL – a Veszprém-megyei hírportál

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!