Megússza börtön nélkül a motorosokat elgázoló sofőr

veszprem targyalas motoros baleset2016-ban, egy 41 éves nő meghalt, s egy fiatal lány lebénult, de a balesetet okozó autóvezető, alvászavarára hivatkozva, nem kap börtönbüntetést. Az ítélet: 1 év 10 hónap, 4 évre felfüggesztve, valamint 7 év eltiltás a vezetéstől.

A napokban, Veszprémben megtartott tárgyalásra annyi motoros érkezett, hogy nem fértek be a tárgyalóterembe. A balesetben lebénult lány elveszítette az eszméletét a tárgyaláson, mentő vitte el.

2016. májusában, Gyulafirátótnál, R.R. autójával nekihajtott egy Zirc felől érkező motoros konvojnak – a 41 éves Berki Mariann életét vesztette azonnal a helyszínen, két fiatal nő pedig maradandó sérüléseket szenvedett.

HIRDETÉS (x)

R.R. arra hivatkozott, hogy elaluldt a volánnál és ezért történt, ami történt. A bírósági tárgyaláson bocsánatot kért az elhunyt családjától és minden motorostól.

A szakértők megállapították az alvászavart, ezért nem jogerős ítéletben, elsőfokon az a döntés született, hogy az autóvezető 1 év 10 hónap fogházbüntetést kap, 4 évre felfüggesztve és 7 évre eltiltva a vezetéstől.

A vádlott védője 3 nap gondolkodási időt kért, az ügyész pedig fellebbezett a döntés ellen, hogy az ítéletet változtassák meg letöltendő börtönbüntetésre.

Forrás, fotó: VEOL – a Veszprém-megyei hírportál

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!