Egy 26 éves anyuka halt meg a motoros balesetben

motoros balesetA hétvége sajnos megint nem maradt motoros balesetek nélkül. Az egyik áldozat egy 4 éves kislányt hagyott maga után. 

 

Szombaton megint több motorosokat is érintő balesteről adtak hírt a hírportálok. Székesfehérvár és Zámoly között például egy személygépkocsival ütközött egy motoros, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal az életét vesztette. 

Vasárnap a 2-es főúton Nagyoroszinál történt súlyos baleset, ahol egy motoros is érintett volt. A baleset sérültjeit metőhelikopter szállította el. 

HIRDETÉS (x)

Sajnos, ahogy az gyakran előfordul, ismét bebizonyosodott, hogy sokszor a motorkerékpár utasa védtelenebb, mint maga a sofőr. Így történhetett, hogy a Romániai Buzău megyében történt balesetben egy fiatal anyuka vesztette életét. A balesetet egy 50 éves nő okozta, aki nem adta meg az elsőbbséget a közeledő motorkerékpárnak balra kanyarodáskor. 

Az ütközés következtében a motoron ülő házaspár több métert repült. Az utas, a 26 éves nő a helyszínen életét vesztette, férjét, aki a motorkerékpárt vezette súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A házaspárnak egy 4 éves kislánya van. 

A férj, aki külföldi munkájából néhány napra tért haza, hogy együtt töltsék a szabadságot, a feleségétől kapta a motorkerékpárt. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!