Egy 26 éves anyuka halt meg a motoros balesetben

motoros balesetA hétvége sajnos megint nem maradt motoros balesetek nélkül. Az egyik áldozat egy 4 éves kislányt hagyott maga után. 

 

Szombaton megint több motorosokat is érintő balesteről adtak hírt a hírportálok. Székesfehérvár és Zámoly között például egy személygépkocsival ütközött egy motoros, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal az életét vesztette. 

Vasárnap a 2-es főúton Nagyoroszinál történt súlyos baleset, ahol egy motoros is érintett volt. A baleset sérültjeit metőhelikopter szállította el. 

HIRDETÉS (x)

Sajnos, ahogy az gyakran előfordul, ismét bebizonyosodott, hogy sokszor a motorkerékpár utasa védtelenebb, mint maga a sofőr. Így történhetett, hogy a Romániai Buzău megyében történt balesetben egy fiatal anyuka vesztette életét. A balesetet egy 50 éves nő okozta, aki nem adta meg az elsőbbséget a közeledő motorkerékpárnak balra kanyarodáskor. 

Az ütközés következtében a motoron ülő házaspár több métert repült. Az utas, a 26 éves nő a helyszínen életét vesztette, férjét, aki a motorkerékpárt vezette súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A házaspárnak egy 4 éves kislánya van. 

A férj, aki külföldi munkájából néhány napra tért haza, hogy együtt töltsék a szabadságot, a feleségétől kapta a motorkerékpárt. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!