George Clooney az aszfaltot vizsgálta Szardínián

clooney baleset 01A talajmintát nem önszántából végző sztár kórházba került, miután robogójával közelebbi kapcsolatba került egy autóval és az útburkolattal az olasz Szardínia szigetén.

Bár sérülései nem voltak túl komolyak, a mentők a közeli John Paul II kórházba szállították múlt kedden,  2018. július 10-én a híres színészt. Az 57 éves Clooney épp aktuális filmjét forgatta. A baleset akkor történt, amikor a sziget déli részén lévő szállodáját elhagyta robogója nyergében.

A kórházi kivizsgálás után néhány órával már útjára is engedték az orvosok a híres színészt, aki egy új televíziós sorozta, a Catch 22 jeleneteit vette fel a patinás környezetben. A Joseph Heller novellájából írt, a II. Világháború idején játszódó történetben George Clooney az amerikai légierő parancsnokát, Scheisskopfot játssza.

HIRDETÉS (x)

A hatrészes drámasorozat 2019-ben lesz látható a televíziók műsorán. Remélhetőleg, a forgatás végéig nem töri össze magát a kiöregedett nőcsábász Clooney egy újabb motoros balesetben.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!