Donald Trump arannyal futtatott motorja

trump motorja 02Amerika jelenlegi elnökének neve nem csak a nem rég kirobbant büntetővám téma kapcsán került említésre motorkerékpárokkal kapcsolatban. Trump már korábban is szimpatizált a kétkerekűekkel, olyannyira, hogy ezt a tényt meglovagolva, a Teutul család megajándékozta egy egyedi géppel.

Jessie James díszes Colt 1911-e jól illik az Orange County Choppers által alkotott, kicsit talán ízléstelenül, aranyban fürdetett motor mellé. Az egyedileg épített chopper 24 karátos arannyal lett díszítve, de emellett rengeteg egyedi alkatrészt és technikai megoldást alkalmaztak rajta a készítők.

Az egyedi masinát még 2012-ben, Trump irodaházában adták át mostani tulajdonosának. A motorral az idősebb Teutul masírozott be vörös szőnyegen az ünnepség helyszínére. Az azóta már elhíresült motorépítő, Paul Sr. szerint az egyik legjobban sikerült alkotásuk a Trump nevével díszített gép.

HIRDETÉS (x)

Az, hogy a köztudottan autómániás Trump használja-e a motort, vagy inkább extravagáns autóival száguldozik, még kérdés. A frizurájának biztosan nem használ a menetszél, vagy a bukósisak. Valószínűleg csak díszítő funkciót tölt be repiajándék.

trump motorja 01trump motorja 01trump motorja 01

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!