Több pénzünk marad benzinre – Megszűnik a baleseti adó

baleseti ado 01Jövőre a kormány új adócsomagjában már nem fog szerepelni az autósok-motorosok által, a kötelező-felelősségbiztosítás mellett eddig fizetett baleseti adó.

 

A 30%-os teher nem fogja terhelni a zsebünket, de azért teljes mértékben nem ússzuk meg a biztosítás megadóztatását.

Mivel a személygépkocsik és motorkerékpárok kötelező-felelősségbiztosítása után a biztosítóknak a jövőben 20% adó formájában kell tejelniük az államkasszának, tuti nem fogják azt teljes mértékig saját költségükön rendezni, így számítanunk kell arra, hogy ennek az adónak valamely részét áthárítják ránk.

HIRDETÉS (x)

Összességében így is jól járunk, és ha nem is tejjel mézzel folyó kánaán vár ránk, némileg csökkennek költségeink, és a megmaradt pénzt költhetjük másra is. Továbbra is érdemes a biztosítási évfordulók közeledtével tájékozódni arról, hogy jelenlegi biztosítónknál van-e kedvezőbb árú szolgáltatást nyújtó társaság, és ha megéri, idejében be kell jelenteni a biztosító váltást.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!