Több pénzünk marad benzinre – Megszűnik a baleseti adó

baleseti ado 01Jövőre a kormány új adócsomagjában már nem fog szerepelni az autósok-motorosok által, a kötelező-felelősségbiztosítás mellett eddig fizetett baleseti adó.

 

A 30%-os teher nem fogja terhelni a zsebünket, de azért teljes mértékben nem ússzuk meg a biztosítás megadóztatását.

Mivel a személygépkocsik és motorkerékpárok kötelező-felelősségbiztosítása után a biztosítóknak a jövőben 20% adó formájában kell tejelniük az államkasszának, tuti nem fogják azt teljes mértékig saját költségükön rendezni, így számítanunk kell arra, hogy ennek az adónak valamely részét áthárítják ránk.

HIRDETÉS (x)

Összességében így is jól járunk, és ha nem is tejjel mézzel folyó kánaán vár ránk, némileg csökkennek költségeink, és a megmaradt pénzt költhetjük másra is. Továbbra is érdemes a biztosítási évfordulók közeledtével tájékozódni arról, hogy jelenlegi biztosítónknál van-e kedvezőbb árú szolgáltatást nyújtó társaság, és ha megéri, idejében be kell jelenteni a biztosító váltást.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!