Megnyílt a Zero Motorcycles Orange County Dealership

zero motorcycles 2018 5A világ vezető elektromos motorkerékpár gyártója a Tesla nyomdokaiba lépve megnyitotta saját, excluzív márkakereskedését a kaliforniai Orange Countyban. 

A kaliforniában tervezett és kézzel összeszerelt elektromos motorkerékpárok egyesítik a Szilikon völgy technológiáját a hagyományos motorkerékpárok lelkével. A Zero motorkerékpárok gyakorlatilag nem puffognak ki szennyező gázokat, nincs zajszennyezés, és nincs szükség hozzájuk semmilyen üzemagyagra, benzinre vagy gázolajra és a mérgező hűtőfolyadékra sem.

Ellentétben a négyszer annyi energiát igénylő benzinmotorokkal, a Z-Force® motor több mint 90%-kal hatékonyabb. Az értékes energiát a motorkerékpár mozgatására használja fel, ahelyett, hogy felesleges hőt termelne. Az elektromos motorkerékpároknak is megvan a képességük, hogy teljesen megújuló erőforrásokkal működtethetők legyenek.

HIRDETÉS (x)

A Zero Motorcycles céget a "kifinomult egyszerűség" irányadó elve alapján alapították, ahol a technológia kizárólagos célja a motoros szolgálata. Minden Zero motorkerékpár középpontjában a hatékony Z-Force® hajtáslánc található, amely kiküszöböli a hagyományos motorkerékpárok nehéz és összetett alkatrészeit. A Z-Force® motor csak egy mozgó részt tartalmaz, zárt és léghűtéses, és nem igényel rendszeres karbantartást.

zero motorcycles 2018 1Kompakt méretei ellenére a motor akár 146 Nm nyomatékot is termel, ami több mint bármelyik 1000 cm3 körüli benzinüzemű sportmotoron. A Z-Force® akkumulátor a legmagasabb teljesítményt és energiasűrűséget érinti az EV iparban, és ötéves, korlátlan kilométer-garanciával rendelkezik.

A Zero technológiája túlmutat a motorkerékpáron, és tökéletesen kapcsolódik a mai életünk középpontjává vált okostelefonhoz. A Zero ingyenes mobilalkalmazása iOS vagy Android rendszerre is rendelkezésre áll, és Bluetooth-kapcsolatot használ a motorkerékpárral a testre szabható teljesítményparaméterek érdekében. A motoros meghatározhatja a vezetési stílusának leginkább megfelelő maximális nyomatékot, a maximális sebességet és a regeneratív fékezés szintjét. Az alkalmazás lehetővé teszi a motorkerékpár firmware frissítését is, így megtakarít a motorosnak egy utat a kereskedőhöz.

zero motorcycles 2018 2Az új kereskedés, ami Kaliforniában, az amerikai motorozás epicentrumában, Orange Countyban nyílt meg 2018. június 23-án, nem a Zero Motorcycles tulajdonában van, hanem a John és David DiCostazo fogja vezetni a kereskedést. A testvéreknek nagy motoros múltja van, régóta foglalkoznak motoros járművek forgalmazásával, ráadásul testvérük Don a Pedego elektromos motorkerékpár gyár társalapítója, így biztosan jó kezekben lesz az üzlet. 

 zero motorcycles 2018 4

zero motorcycles 2018 4

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!