A legjobb motoros játék androidra: Bike Race Free

bike race freeHabár most a legtöbb motorrajongó a valóságban űzi a motorozást, előfordulhatnak olyan üresjáratok a hivatali várótermekben, amikor jól jön egy izgalmas időtöltés.

 

A Bike Race Free – Top Motorcycle Racing Games 7.7.4 az egyik legjobb motorversenyes játék androidra, és ahogy a nevéből is kitalálhatod, ingyenesen letölthető. A szórakozás garantált, hiszen miután magányosan begyakoroltad a játékot és már profi vagyminden szinten, a multipayeren többmillió felhasználóval versenyezhetsz, ráadásul a barátaidat megkeresheted a facebookon keresztül is. 

Ha netán olyan helyre kerülsz, ahol nincs wifi, akkor sincs gond, hiszen a játék offline módban is játszható. nem kell hozzámás, csak egy telefon vagy egy táblagép, és már indulhat is a verseny. Hogy még szórakoztatóbb legyen a buli, egy csomó motortípus közül választhatsz, és ha meguntad az egyik pályát, már jöhet is a következő, amíg azt is a kisújadból rázod majd ki. 

HIRDETÉS (x)

Az állandó frissítéseknek köszönhetően folyamatosan újabb és újabb tartalmakkal bővül a kaland. Ráadásul a programozók úgy írták meg a játékot, hogy nem foglal el túl sok helyet a telefonod memóriájában, így nyugodtan tudsz böngészni a neten, videókat nézni, vagy akár olvasgatni a Csajok a motoron cikkeit, amikor éppen nem a legújabb trükköket gyakorlod a versenypályán. 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!