K 1200 R a kaptárban

A hollywoodi Kaptár sorozat harmadik részében szereplő BMW K 1200 R másolatát, amit a filmben Milla Jovovich lovagolt meg, a BMW Welt müncheni épületében állították ki.

A mozivásznon az egész világ láthatta a 163 lóerős K 1200 R modellt, amelyet egy hétköznapi utcai motorból alakították át akcióhőssé. A fantasztikusan kidolgozott fényezés a müncheni BMW Motorrad csapat és a tehetséges német művész, Georg Huber alkotása. Őt híres egyedi tervei, és festési technikája miatt kértek fel a mű megalkotására.

Sci-fi-be illő agresszív megjelenése és aszfaltszaggató ereje miatt választották ezt a roadster modellt A kaptár 3: Teljes pusztulás (Resident Evil: Extinction) film készítői. A kaptár 3 showmotor először a tavalyi BMW Motorrad Napok fesztiválon mutatkozott be Garmisch-Partenkirchenben. A gépszörnyből készült egy amerikai változat is, hogy olyan eseményeken is részt vehessen, mint a ComicCon Nemzetközi képregény-kiállítás vagy a film ősbemutatója a Planet Hollywood Hotelben.

 

HIRDETÉS (x)
A „zombi-BMW” végül méltó helyet talált a BMW Welt müncheni épületében. A BMW-rajongók Mekkája, a márka főhadiszállása mellett épült élménycentrum, amely már megnyitása évében több mint egymillió látogatót fogadott. Mostanra bekerült a város öt legkeresettebb turista-látványossága közé. A bajor márka számos autó- és motorkülönlegességet mutat be itt, így méltán népszerű az érdeklődők körében.

A K 1200 R továbbra is megmozgatja a filmproducerek és videójáték-készítők fantáziáját. A motor például szerepet vállal az egyik legkelendőbb Xbox 360 játékban, a Project Gothan Racing 4-ben, valamint egy rövidesen megjelenő hollywoodi thrillerben, a Bangkok Dangerous-ben, Nicolas Cage „társaként”.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!