Ez a zsaru szándékosan fellökte a motorost a kocsijával - Nézd meg, mi történt azután!

rendor motorost gazoltA motorosok közösségét teljesen megrázta a látvány, ahogy egy rendőrautó úgy kényszerített megállásra egy szabálytalan motorost, hogy kilökte alóla a motorkerékpárját. Az egész esetet kamerával rögzítették.

Az eset a kaliforniai Rancho Cucamongában történt vasárnap, amikor egy csapat motoros a Memorial Day alkalmából emlékmotorozást szervezett azoknak a katonáknak az emlékére, akik szolgálat közben vesztették életüket. A mobiltelefonos videón jól látszik, hogy a motorosok épp pihenőt tartottak egy kereszteződésnél, amikor egy motoros a tilos jelzés ellenére áthajtott azon.

Az őt követő rendőrautó úgy kényszerítette megállásra, hogy szándékosan kilökte alóla a motort, amitől a motoros elesett. Miután meghallották az esés zaját, a motorosok azonnal felültek a gépeikre és a párszáz méterre lévő helyszínre hajtottak, ahol nekiestek a rendőrnek, és majdnem elszabadult a pokol. 

HIRDETÉS (x)

- Te toltad! Letoltad őt! Feldöntötted a motorjával és én mindent felvettem a kamerával! - hallatszik, ahogy a felvétel készítője kiabál, miközben a rendőr bilincset rak a motorosra. 

Miután rákerült a bilincs, a motoros barátai odasietnek, hogy felállítsák a motorját, de a rendőrtiszt nem engedi nekik. Erősítést kér, és közben a motorost megbilincselve ráülteti a feldőlt motorjára. Erre a többi motoros hangos gázfröccsökkel tiltakozik. Ezután a videónak vége lett.

A szemtanúk szerint a motorost először kórházba szállították, majd börtönbe. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!