Ez a zsaru szándékosan fellökte a motorost a kocsijával - Nézd meg, mi történt azután!

rendor motorost gazoltA motorosok közösségét teljesen megrázta a látvány, ahogy egy rendőrautó úgy kényszerített megállásra egy szabálytalan motorost, hogy kilökte alóla a motorkerékpárját. Az egész esetet kamerával rögzítették.

Az eset a kaliforniai Rancho Cucamongában történt vasárnap, amikor egy csapat motoros a Memorial Day alkalmából emlékmotorozást szervezett azoknak a katonáknak az emlékére, akik szolgálat közben vesztették életüket. A mobiltelefonos videón jól látszik, hogy a motorosok épp pihenőt tartottak egy kereszteződésnél, amikor egy motoros a tilos jelzés ellenére áthajtott azon.

Az őt követő rendőrautó úgy kényszerítette megállásra, hogy szándékosan kilökte alóla a motort, amitől a motoros elesett. Miután meghallották az esés zaját, a motorosok azonnal felültek a gépeikre és a párszáz méterre lévő helyszínre hajtottak, ahol nekiestek a rendőrnek, és majdnem elszabadult a pokol. 

HIRDETÉS (x)

- Te toltad! Letoltad őt! Feldöntötted a motorjával és én mindent felvettem a kamerával! - hallatszik, ahogy a felvétel készítője kiabál, miközben a rendőr bilincset rak a motorosra. 

Miután rákerült a bilincs, a motoros barátai odasietnek, hogy felállítsák a motorját, de a rendőrtiszt nem engedi nekik. Erősítést kér, és közben a motorost megbilincselve ráülteti a feldőlt motorjára. Erre a többi motoros hangos gázfröccsökkel tiltakozik. Ezután a videónak vége lett.

A szemtanúk szerint a motorost először kórházba szállították, majd börtönbe. 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!