Hogyan szoktatod hozzá kis kedvencedet a motorozáshoz?

macska a motoron… már ha egyáltalán akarod... és ő is... Bár, a képen látható macska, szinte le van folyva örömében a motorról. Sok képet, és manapság felvételt lehet látni, amint kis állatkák, apró szemüvegben, sisakban, vígan tűrik a sebességet, a gazdi mellett/előtt/mögött a motoron... De vajon ez jót tesz nekik?

Állatbarátok/ tulajdonosok, akik e mellett motorosok, annyira összenőttek a kedvencükkel, hogy sok esetben, mondhatni kellemest a hasznossal, bevonják a motorozásba is őket.

Évekkel ezelőtt született egy hasonló cikk a témával kapcsolatban oldalunkon, és a képeken látható, hogy technikailag számtalan megoldás közül válogathat a gazdi, már ami a kis utas helyét illeti...

HIRDETÉS (x)

De foglalkozzunk inkább azzal, mégis hogyan lehet hozzá szoktatni az állatot a sebességhez, a nyugton maradáshoz... Nem találkoztam még olyan motorossal, aki a tapasztalatai kapcsán beavatott volna ezekbe a dolgokba, de nagyon kíváncsi lennék rá!

Gondolom, sok időbe telik, míg az állatot el lehet vinni akár egy hosszabb túrára is, és úgy egyáltalán, felmérni, élvezi-e a helyzetet. Mert azt hiszem, ez a legfontosabb, hogy először is, ő legyen boldog, aztán meg a gazdi...

Fotó: Pinterest

Motoroztatod kis állatodat? Hogyan szoktattad hozzá?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!