Ez most nem jött össze – Őrült tempónál bukott Valerie Thompson

valerie thompson bukasa 01A korábban számos sebességrekordot felállító Valerie Thompson sikerszériája megszakadt, és a vakmerő hölgy megismerkedhetett az érem másik oldalával is, amikor az épp aktuális, motorkerékpáros sebességrekordot igyekezett megdönteni.

Az ausztráliai Gaitdner tó kiszáradt sós medrében a 375 mph-s – 600 km/h - csúcsot a World Speed Trials elnevezésű verseny keretében próbálta túlszárnyalni, de csúnya véget ért a száguldás. A Bub 7 Streamliner Motorcycle versenyzője épp 353 mph-val – 564 km/h – döngetett, amikor Streamliner motorja felett elvesztette a kontrollt, és az, az oldalán csúszva hullott darabjaira, miközben mély árkot ásott a sós tómederbe közel másfél kilométer hosszan.

Az első jelentés szerint, melyet az esemény jóváhagyó szervezet, a Nemzetközi Motoros Szövetség adott ki, Valerie Thompson motorjának hátulja felemelkedett a talajról, és az azt követő bukdácsolás közben kinyílt a megálláshoz szükséges fékezőernyő.

HIRDETÉS (x)

Az eset után a versenyzőnő visszautazott otthonába, az arizonai Scottsdale-be, ahol a motor számítógépének adatai, illetve a fedélzeti kamerák felvételei alapján próbálja megállapítani, hogy mi okozhatta az esetet.

Szerencsére Valerie nem sérült meg a balul sikerült rekordkísérletben, és minden bizonnyal, amit lehet, újra visszatér a pályára, hogy bebizonyítsa, hogy ő a leggyorsabb női motoros a világon.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!