Nem csak motorokat varázsol egyedivé - Jesse James, és a Trump pisztoly

trump pisztoly01Biztosan hallottál már Jesse Jamesről, aki a legelképesztőbb dolgokat műveli motorokkal és autókkal egyaránt. Persze, nem ragad le a járműveknél, így mindig újabb, és újabb területekre téved, így élve ki véget nem érő kreativitását.

 

Az eredetileg motorépítő és reality sztár Jesse most nem a Motorcycle Mania, vagy a Monster Garage kapcsán került reflektorfénybe, hanem egyik vállalkozása, a Jesse James Firearms Unlimited neve alatt készülő egyedi átalakítású maroklőfegyverek miatt.

A legújabb agyszüleménye egy 45-ös kaliberű pisztoly, melyet Amerika 45. elnökének, Donald Trumpnak készített. Az egyedi darab a Grand Master X nevet kapta. A fegyver eléggé hivalkodó megjelenésű, mely a gravírozott, bonyolult és tekervényes minták mellett 24 karátos aranybevonatokkal is fel lett cicomázva.

HIRDETÉS (x)

A Colt 1911 alapokra épülő Trump pisztoly egyik oldalán az elnök neve, míg másik oldalán az „Egyesült Államok 45. elnöke” felirat díszeleg.

Jesse James még nem döntött arról, hogy eladja-e Trumpnak a névre szóló alkotást, vagy csak simán neki ajándékozza. Kíváncsian várjuk, végül hogy jut az elnök birtokába a csicsás 45-ös.

trump pisztoly02trump pisztoly02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!