Nem csak motorokat varázsol egyedivé - Jesse James, és a Trump pisztoly

trump pisztoly01Biztosan hallottál már Jesse Jamesről, aki a legelképesztőbb dolgokat műveli motorokkal és autókkal egyaránt. Persze, nem ragad le a járműveknél, így mindig újabb, és újabb területekre téved, így élve ki véget nem érő kreativitását.

 

Az eredetileg motorépítő és reality sztár Jesse most nem a Motorcycle Mania, vagy a Monster Garage kapcsán került reflektorfénybe, hanem egyik vállalkozása, a Jesse James Firearms Unlimited neve alatt készülő egyedi átalakítású maroklőfegyverek miatt.

A legújabb agyszüleménye egy 45-ös kaliberű pisztoly, melyet Amerika 45. elnökének, Donald Trumpnak készített. Az egyedi darab a Grand Master X nevet kapta. A fegyver eléggé hivalkodó megjelenésű, mely a gravírozott, bonyolult és tekervényes minták mellett 24 karátos aranybevonatokkal is fel lett cicomázva.

HIRDETÉS (x)

A Colt 1911 alapokra épülő Trump pisztoly egyik oldalán az elnök neve, míg másik oldalán az „Egyesült Államok 45. elnöke” felirat díszeleg.

Jesse James még nem döntött arról, hogy eladja-e Trumpnak a névre szóló alkotást, vagy csak simán neki ajándékozza. Kíváncsian várjuk, végül hogy jut az elnök birtokába a csicsás 45-ös.

trump pisztoly02trump pisztoly02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!