Adhat vonal Csabikáért - Segítsünk holnap ismét Roadry kisfiának!

Tartalomjegyzék

szabo csabika adomanyvonalEmlékeztek még erre a kisfiúra? Ismét segítségre van szüksége, ezért hívd te is az Adhat vonalat 2018. március 12-én a 13600 számon a 41-es kóddal! 

Ő itt Szabó Csabika, ő az a kisfiú akiért 2017. július 17-én akciót indítottunk a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal karöltve. Azon a napon, aki hívta az Adhat vonalon keresztül a 13600-as számot, és ott a 41-es kódot, az 250 Ft-al támogatta a családot. Nagyon sokan mozdultak meg a jó ügyért, és vették kézbe telefonjaikat, hogy támogathassák a családot, amiért akkor a Család nagyon hálás is volt amennyire tehették minden fórumon meg is köszönték segítőiknek a szívmelengető jóságukat. Az Alapítvány a szülők részére a szerződésben foglaltaknak megfelelően el is juttatta a támogatást.

Aki nem ismerné Csabi történetét, annak tudnia kell, hogy Szabó Csaba 2015 decemberében betegedett meg. Először nem ismerték fel a betegsége súlyosságát. 2016 januárjában diagnosztizálták nála a Neuroblastómát, ami egy gyermekkori rosszindulatú daganatos megbetegedés. Csabikánál ez a mellékvesén jelent meg, melyet műtétileg el is távolítottak a mellékveséjével együtt.

HIRDETÉS (x)

Sajnos itt nem állt meg a történetük. A csontvelő mintavétel kimutatta, hogy a rák már a csontjaiban is ott van. 4-stádiumú besorolást kapott, ami a legsúlyosabb helyzetet jelenti. Azonnal kemoterápiát kezdtek el nála. Majd 2016. május 27-én saját őssejtes transzplantáción is átesett.

A hosszú kórházi kezelések testileg és lelkileg is nagyon megviselték. Az állapota végig súlyos volt, így haza egyáltalán nem is jutott, testvérével családjával nem találkozhatott. A transzplantáció után otthonában steril helyiséget kellett kialakítani, ebben is a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért alapítvány segített a családnak.

szabo csabika adomanyvonal 2018 72016. augusztusában bocsájtották haza a budapesti Szent László őssejt transzplantációs osztályról. Szép lassan erősödött és megnyugodott, hogy most már kevesebb tűszúrás és fájdalom éri. De sajnos teljesen fel sem tudott erősödni, mert 2017 tavaszán újra jelentkeztek panaszai, és júniusban ki is újult az alapbetegsége. Ezúttal a buksiján jelent meg a daganat, melyből műtéti úton biopsziát vettek, és bebizonyosodott újra harcba kell szállnia a rettegett kór, a Rák ellen...

Szülei és családja ekkora már mind lelkileg mind anyagilag kimerültek, hisz édesanyja végig mellette volt, dolgozni így nem tudott. Édesapja amikor kiújult Csabinál a betegség, kérte főnökét had legyen gyermekével. Akkor az orvosok azt mondták, minden percet töltsenek együtt mert nem tudhatják mennyi idejük maradt.

Az apuka, Roadry, aki régi motoros, azóta nem dolgozik, mert ezt a harcot csak együtt, kéz a kézben, egymást erősítve vihetik végig. Csabikának van egy 9 éves testvére, aki szintén igényli a családját...

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!