Melyik a kedvenc motoros játékod androidra és iOS-ra?

motoros jatekok 4A mobiltelefon a legtöbb embernél  állandóan kéznél van, és manapság már nem csak telefonálunk vele, hanem sok egyéb mellett például játszunk is. 

 

Nemcsak a hideg téli esték alkalmasak arra, hogy lenyomjunk egy menetet a kedvenc játékunkon az okostelefonon, hanem például a várakozás idejét is jól kitölthetjük így ügyintézés közben vagy az orvosi váróteremben. Ha pedig már játszunk, jó lenne valami motorosat... 

A Counter Studio változatos játékokat fejlesztett mobiltelefonra. A lovas, autós, vadászos és egyéb ügyesséi appok mellett a legnépszerűbbek természetesen a motorosak. A Trial Xtreme ingyenes verzióját 2017 szeptemberében mutatták be, és azóta is nagy népszerűségnek örvend. 

HIRDETÉS (x)

Trial Xtreme Free - Top Bike Motorcycle Gamescity nevű versenyszimulációs játékban 30 szinten teheted próbára a vezetési képeségeidet és az ügyeségedet úgy, hogy minden szinten egyre nagyobbkihívásokkal kell szembenézned. 

A nagyon egyszerűen játszható és könnyen vezérelhető játékot látványos, 3D-s grafika és valósághű hangok egészítik ki, amik még élvezetesebbé teszik a szórakozást. Ha viszont balesetet szenvedsz, kénytelen leszel elölről kezdeni az adott szintet. 

Neked melyik a kedvenc motorod telefonos játék applikációd? Melyiket játszod legszívesebben androidon vagy iOS-en?

motoros jatekok 3motoros jatekok 3motoros jatekok 3

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!