Az új SportSmart TT a kombinált trackday -versenypályás- és országúti abroncs szegmensbe

Tartalomjegyzék

dunlop sport smart tt 2018 1A Dunlop 2018 márciusában vezeti be negyedik, új abroncsát a hypersport portfólióján belül.

A Dunlop SportSmart TT-t a legújabb sportmotorokkal és nagy teljesítményű roadsterekkel motorozók igényeinek kielégítésére fejlesztették ki, azok számára, akik ugyanazt az abroncsot kívánják használni a versenypályán és az országúton is. A SportSmart TT elnevezés a Dunlop országúti fókuszú SportSmart termékcsaládjából ered, kiegészítve a „Track Technology”-ra (Versenypálya Technológia) utaló TT betűkkel.

A SportSmart TT bevezetésével a Dunlop a piac egy olyan részére tér vissza, amelyben utoljára több mint egy évtizeddel ezelőtt a híres Qualifier RR abroncsával volt jelen. A SportSmart TT az elmúlt egy évben bevezetésre kerülő negyedik Dunlop hypersport abroncs. Megkoronázza a Dunlop tavaly bejelentett stratégiáját, miszerint a vállalat a szegmensben új megközelítést alkalmazva újradefiniálja kínálatát, „minden motorosnak a számára megfelelő abroncsot” kínálva.

HIRDETÉS (x)

A Dunlopé a legfrissebb és leginnovatívabb hypersport kínálat.

  • Professzionális motorosok - D213 GP Pro – bevezetve 2017 nyarán
  • Rutinos pályamotorosok – GP Racer D212 – bevezetve 2017 januárjában
  • Tapasztalt pályamotorosok, országúti használattal: SportSmart TT –2018 márciusában kerül bevezetésre
  • Országúti motorosok, időnként versenypályás használattal – SportSmart2 Max – bevezetve 2017 márciusában

„Nincs még egy olyan abroncsgyártó, aki az elmúlt évben hypersport portfóliója minden abroncsát teljesen lecserélte volna. A termékbevezetések intenzív évét követően a miénk a legfrissebb és leginnovatívabb kínálat a piacon. Ez jól mutatja, hogy a Dunlop kiemelt figyelmet fordít új technológiák kifejlesztésére, amelyek a hypersport motorosok minden csoportja számára kínálnak előnyöket, és bizonyítják azt a rugalmasságot, amely révén gyorsan és hatékonyan ültetjük át a versenygyőzelmek során szerzett tapasztalatokat kínálatunkba” - mondta Andy Marfleet, a Dunlop Motorcycle Europe marketingigazgatója.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!