Töltsd le ezt az appot ha kíváncsi vagy az európai motoros bulikra!

ideas motors 3Készült egy olyan telefonos applikáció, amelyen motoros túrázás közben könnyedén megkeresheted a közelben lévő motoros találkozótkat. Sőt a bulik szervezői maguk tölthetik fel az eseményeket. 

 

Szoktál külföldön motoros túrázni? Csak városokat és várakat nézegetsz, vagy vágynál némi szocializációra is? Arra gondoltál már, hogy például mennyi pénzt spórolhatsz, ha nem szállodában szállsz meg, hanem egy találkozó helyszínén, ahol a fesztiválbelépő árában a sátorhely is benne van?

Az IdeasMotors applikáció pont azoknak a motorosoknak készült, akik szeretik a hosszabb túrákat, de nem bánják, ha úrjuk során beesnek egy-egy motoros buliba. Akár az útvonalat is igazíthatod úgy, hogy az előre kinézett rendezvény felé kanyarodsz, viszont a másik megoldás az, ha ennek az appnak a segítségével kikeresed, hogy arra, amerre mész, milyen események vannak. 

HIRDETÉS (x)

Ez a program úgy lett kitalálva, hogy a sportversenyek, a kiállítások és a motoros találkozók is benne vannak, és közben a motoros túrád élményeit megoszthatod a barátaiddal. Netán az app segítségével össze is egyeztethetitek a találkáitokat. 

A rendezvények szervezői saját maguk tölthetik fel az esemény adatait, és így nemcsak a területileg közel eső motorosok tudnak róla, hanem minden túrázó motoros könnyedén megtalálja azt Európa szerte. Jelenleg 20 000 esemény van a programban, de ez a szám folyamatosan nő. 

Az applikáció letölthető az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, és már minden európai nyelvre le van fordítva. 

ideas motors 4ideas motors 4ideas motors 4

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!