Bemutatkozik az elektromos városi közlekedés mopedje, „Linda”!

servo linda mopedIgen, a „Linda” név kötelez, mindannyian szerettük a sorozatot, Lindáról, aki kis motorján üldözte a bűnözőket. A Servo „Linda” Moped a modern városi közlekedés előszele, és természetesen magyar fejlesztők találmánya.

A Servo Movement munkatársainak célja, hogy elősegítse egy olyan modern közlekedés megvalósulását, amely környezetkímélő, csökkentené a légszennyezést és a dugók kialakulását.

Hol itt a probléma? Nos, ott, hogy hiába az eddigi elektromos autók, motorok, a töltésükkel van a legnagyobb gond. Az embereknek olyan töltőállomásokra lenne szükségük, ahol fel tudják tölteni eszközeiket.

HIRDETÉS (x)

A Servo Movement erre találta ki a Servo Movement Powershare-t, a világ első közösségi elektromos áram megosztó rendszerét, amely közösséig alapon megosztja a közterületekről elérhető szabványos elektromos áram végpontokat. Így bárhol tudnánk tölteni elektromos járművünket!

És itt jön a képbe a "Linda" Moped, amely egy modern, elektromos városi high-tech moped. Kényelmes, praktikus, alacsony padlószintű jármű, egyszerű kezelhetőséggel. Töltési rendszere fizikai, elektronikai és szoftveres szinten a Servo Powershare rendszerre optimalizált. Ami a design-t illeti, a vevő választhat, milyen küllemet szeretne "Lindájának", mert az átszínezhető fólia segítségével, követheti mindenki a divatot.

Van még egy fontos része a Servo Movement munkájának: ez pedig a Servo OBU KIT. Ez egy nyílt forráskódú fejlesztői készlet, amely minimális fejlesztési ráfordítással integrálja a töltőelektronikát a járműbe. A szervizhálózatok és a kereskedők számára új piaci lehetőségeket nyit meg.

linda filmsorozat

A Servo Movement munkájáról itt bővebben olvashatsz!

Forrás: Servo Movement
Fotók: Servo Movement; femina.hu

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!