Még a profik is hibáznak – Halálos balesetet szenvedett egy kaszkadőrnő a Deadpool 2 forgatásán

dailyhive.com - . Motoros hírek

kaszkador baleset 01Két hete, döbbenetes tragédia rázta meg a filmes, és egyúttal a motoros világot is. A Deadpool mozifilm második részének forgatása közben egy motoros kaszkadőrnő életét vesztette. A Vancouverben található Shaw Tower-nél forgatott jelenet közben a kaszkadőr motorjával egy földszinti folyosó ablakán száguldott át, amikor elvesztette uralmát a motor felett.

Amíg az eset nem tisztázódott, az azt vizsgáló szakértők nem hozták nyilvánosságra a 2017. augusztus 14-én szerencsétlenül járt motoros nő nevét, akit a mentők azonnal kezelésbe vettek. A mentőautó még közel 45 percig a helyszínen maradt, mielőtt azt kikapcsolt villogóval és szirénával elhagyta volna. Ezt látván mindenki tudta, hogy végzetes dolog történt. Nem sokkal később a vancouver-i rendőrség megerősítette, hogy a kaszkadőr a forgatás alatt történt motoros balesetben életét vesztette.

Az áldozat, SJ Harris a filmben szereplő Zazie Beetz nevű színésznő dublőre volt, aki a Domino című film 2018-as folytatásában is szerepel. Ezt az a tény is megerősíti, hogy a kaszkadőr ugyanazt a ruhát viselte, és ugyanazon a Ducati motorkerékpáron érte a végzetes baleset, melyen néhány nappal korábban Beetz pózolt a fotósok előtt.

HIRDETÉS (x)

A Deadpool 2 forgatásán bekövetkezett haláleset épp egy hónappal az után történt, hogy a „The Walking Dead” egyik jelentének felvételekor egy másik kaszkadőrt is halálos baleset ért. A zombi sorozat nyolcadik évadjának készítését egyelőre fel is függesztették, miután John Bernecker egy 6 méter magason lévő erkélyről beton padlóra zuhant, és életét vesztette.

kaszkador baleset 02kaszkador baleset 02

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS