Ural kávézó

1ural 1Az Ural ezer meg ezer okot szolgáltat arra, hogy rajongói felfedezhessék azt, hogy milyen lehetőségeket rejtenek oldalkocsis motorjaik. Azok a motorosok, akik nem csak az oldalkocsis gépek, hanem a kávé nagy rajongó is egyben, most biztosan felkapják a fejüket a hír hallatán, és máris agyalni kezdenek, hogyan juthassanak hozzá a nem mindennapi extrával felszerelt Uralhoz.

Az extra funkció nem más, mint egy oldalkocsival egybeépített mini kávézó. Ha ezzel valaki megjelenik egy motoros bulin, tuti, hogy 10 percen belül hatalmas lesz a csődület, és az ámulatba esett emberek azonnal kávéra szomjaznak majd, így az egyedi Ural tulajdonosa máris egy kis extra bevételhez juthat.

A mobil kávézó ötlete Amerikából származik, ahol mint tudjuk, a nem mindennapi dolgokból nincs hiány. A texasi székhelyű Oak Cliff Coffee Roasters nevű cég egy helyi eseményen mutatta be először az Ural oldalkocsis motor és a mini kávézó házasságából született alkalmatosságot. Az Oak Cliff szolgáltatásai között szerepel házhozszállítás is, mely keretében frissen pörkölt kávé kerülhet a háztartások asztalaira. Ebben a feladatban is kiválóan ki tudja venni a részét az átalakított Ural.

HIRDETÉS (x)

Hogy mennyibe is kerül, hogy valaki belevágjon a szabadtéri-kávézó bizniszbe? Nem kell nagy összegekben gondolkodni. Ahhoz, hogy valaki buliról bulira roboghasson egy kávézóval, kezdésnek épp megfelel a legegyszerűbb, legolcsóbb, legkisebb felszereltséggel rendelkező Ural modell, az M70-es, mely ára 4 millió forint körüli összegbe kerül.

Az M70-es gyári oldalkocsi váza elég erős ahhoz, hogy a közel 200 kilós kávéfőző gépet átalakítás nélkül fel lehessen rá szerelni úgy, hogy közben 80 km/h-s sebesség mellett is biztonsággal lehessen közlekedni vele. Aki elszánt kávémániás, vagy csupán meglátja a dologban az üzletet, annak nincs más teendője, mint beszerezni egy ilyen orosz-amerikai csodát, és máris indulhat a legközelebbi motoros találkozóra, ahol főleg a reggeli órákban lesz nagy sikere, az előző estében megfáradt, még csipás szemmel, tétován botorkáló bikerek körében.

2ural 1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!