Ural kávézó

1ural 1Az Ural ezer meg ezer okot szolgáltat arra, hogy rajongói felfedezhessék azt, hogy milyen lehetőségeket rejtenek oldalkocsis motorjaik. Azok a motorosok, akik nem csak az oldalkocsis gépek, hanem a kávé nagy rajongó is egyben, most biztosan felkapják a fejüket a hír hallatán, és máris agyalni kezdenek, hogyan juthassanak hozzá a nem mindennapi extrával felszerelt Uralhoz.

Az extra funkció nem más, mint egy oldalkocsival egybeépített mini kávézó. Ha ezzel valaki megjelenik egy motoros bulin, tuti, hogy 10 percen belül hatalmas lesz a csődület, és az ámulatba esett emberek azonnal kávéra szomjaznak majd, így az egyedi Ural tulajdonosa máris egy kis extra bevételhez juthat.

A mobil kávézó ötlete Amerikából származik, ahol mint tudjuk, a nem mindennapi dolgokból nincs hiány. A texasi székhelyű Oak Cliff Coffee Roasters nevű cég egy helyi eseményen mutatta be először az Ural oldalkocsis motor és a mini kávézó házasságából született alkalmatosságot. Az Oak Cliff szolgáltatásai között szerepel házhozszállítás is, mely keretében frissen pörkölt kávé kerülhet a háztartások asztalaira. Ebben a feladatban is kiválóan ki tudja venni a részét az átalakított Ural.

HIRDETÉS (x)

Hogy mennyibe is kerül, hogy valaki belevágjon a szabadtéri-kávézó bizniszbe? Nem kell nagy összegekben gondolkodni. Ahhoz, hogy valaki buliról bulira roboghasson egy kávézóval, kezdésnek épp megfelel a legegyszerűbb, legolcsóbb, legkisebb felszereltséggel rendelkező Ural modell, az M70-es, mely ára 4 millió forint körüli összegbe kerül.

Az M70-es gyári oldalkocsi váza elég erős ahhoz, hogy a közel 200 kilós kávéfőző gépet átalakítás nélkül fel lehessen rá szerelni úgy, hogy közben 80 km/h-s sebesség mellett is biztonsággal lehessen közlekedni vele. Aki elszánt kávémániás, vagy csupán meglátja a dologban az üzletet, annak nincs más teendője, mint beszerezni egy ilyen orosz-amerikai csodát, és máris indulhat a legközelebbi motoros találkozóra, ahol főleg a reggeli órákban lesz nagy sikere, az előző estében megfáradt, még csipás szemmel, tétován botorkáló bikerek körében.

2ural 1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!