Silca, a zsebműhely – Egy multiszerszám is lehet szép

 

silca multitool 01Biztosan láttál már, vagy esetleg használsz is ilyen-olyan multi szerszámot, mely nagyon hasznos lehet váratlanul felmerülő hibák javítására. Sok szerszám egy helyen, kompakt méretben. Egy motoros túrán nagyon praktikus és hasznos kiegészítő lehet a kisméretű, ám sokoldalú kis cucc.

 

A kereskedelemben kapható eszközökre leginkább a minőség, tartósság és funkcionalitás jellemző, így az esztétikum háttérbe szorul. Ezt a hiányosságot igyekszik most pótolni egy olasz gyártó új, igazán tetszetős kivitelű termékével.

A Silca multiszerszám oldallemezei kovácsolt alumíniumból készültek, míg a különböző szerszámegységek teljes egészében a legjobb minőségű rozsdamentes acélból lettek kialakítva. A szerszám közepes hosszúsága alkalmassá teszik arra, hogy a legtöbb kötőelemet elérhessük vele, és még nem annyira hosszú, hogy gyakorlatlan kezekben a túl nagy erőkar miatt egy-egy csavart túl lehessen vele húzni, így okozva károkat.

HIRDETÉS (x)

A duplán krómozott rozsdamentes acél elemeknek és csapoknak köszönhetően a Silca szerszám garantáltan hosszú élettartamú, mely a rozsdát is csak hírből fogja ismerni.
A leggyakoribb méretű imbusz és torx kulcsvégződésekkel ellátott szerszámszárak mellett kereszthornyos és lapos végű csavarhúzó végek is helyet kaptak a mindössze 105 grammos Silca szerszámon. A Tredici változaton 13, míg a Nove elnevezésűn 9 különböző szár található.

A szerelés közbeni tárolást megkönnyítő, beépített mágnes segítségével bármely fém alkatrészen elhelyezhető, így nem kell a földre vagy a műhely olajos padlójára letenni, ha épp nincs rá szükség. A biztonságos tárolás végett a gyártó egy kis tokot is ajánl a csinos zsebműhelynek, bár ki van alakítva rajta egy csatlakozás, mely segítségével láncra is fűzhető.

Tekintve, hogy kiváló minőségű és szemrevaló darab, a közel 10 000 forintos ár szinte már barátinak mondható. Már akkor megéri, ha csak egyszer lesz rá szükség az életben, amikor egy kellemetlen műszaki hiba a Silca multiszerszámnak köszönhetően hárul el, és vígan folytathatjuk utunkat.

silca multitool 02silca multitool 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!