Kelts feltűnést az elasztikus láthatósági felszerelésekkel!

HAC213 hevik lathatosagiEgy szép, napsütéses nyári napon bizony könnyen elveszti az ember az időérzékét, főleg ha motoron ül és elbambul a csodás táj szépségén. Ilyenkor előfordulhat, hogy besötétedik és jócskán az éjszakai órákba belecsúszva érsz haza.

Ezzel csak egy a gond – hogy veszélyes! Persze nem csak nyáron éjszaka, hanem akár ősszel is, ha elkap egy nagy zivatar. Kutatások is bizonyítják, hogy az autósok figyelmét sokkal inkább felkelti egy feltűnő színű bukósisak vagy ruházat. Ne ezen múljon!

Egy karpánt, mellény bárhol elfér és csak magunkra kell kapnunk, mikor szükség van rá. Erre a Hevik is gondolt! A láthatósági mellényük elasztikus anyagból készül, így bármilyen stílusú ruhára könnyen felvehető, ráadásul UNI EN 1150 tanúsítvánnyal rendelkezik.

HIRDETÉS (x)

Vannak, akik nem tartják kényelmesnek a mellény viselését a ruhán, azoknak tökéletes választás a láthatósági pánt. Kényelmes és könnyen méretre igazítható bárki számára a rajta található csatoknak köszönhetően. UNI EN 471 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Végül pedig a LED karpánt, amely mind a pánt, mind pedig a mellény mellé tökéletes kiegészítő, de önmagában is megállja a helyét. Könnyen felcsatolható és a benne elhelyezett ledeknek köszönhetően nem csak a fényt veri vissza, hanem világít is.

Tegyünk a biztonságunkért, legyünk láthatók minden esetben!

XHGB01 hevik lathatosagiXHGB01 hevik lathatosagi

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!