Gurulós topcase motorokra? Igen, már ilyen is van.

KS410 kappa gurulos adapterlap2Egy adapterlap, ami gurul! Bátran állíthatjuk, hogy ez az év találmánya a Kappától! Gondoljunk csak bele! Az adapterlapot könnyedén levéve motorunkról – egy kulcsfordítással - kényelmesen folytathatjuk utunkat, egész pontosan úgy, mintha egy kihúzható markolatú gurulós bőröndöt húznánk magunk után.

Ráadásul az összes Kappa Monokey felső dobozzal kompatibilis a találmány, így bármelyik meglévő dobozunkat könnyedén szerelhetjük rá. Sőt, bármelyik puha táskát is egyszerűen rögzíthetjük az adapterlapra, köszönhetően a hat előre kialakított rögzítési pontnak. Ezzel válik igazán univerzálissá ez az újdonság!

De nézzük a technikai oldalt is! A termék fröccsöntéssel készül, kevert nylon és üvegszál alapanyagból, amelyek garantálják a tartósságát, ráadásul a karcoknak is jobban ellenáll.

HIRDETÉS (x)

A kihúzható markolat négy részes és alumínium, míg maga a fogantyú csúszásmentes borítású. Ez egyszerre segíti a kényelmet, hiszen több magasságot kiválaszthatunk és a praktikusságot, ráadásul az alumínium könnyű súlya sem elhanyagolható szempont volt az anyagválasztásnál.

A kerekek fejlesztésére is külön figyelmet fordított a gyártó – úgy alakították ki őket, hogy a lehető legtöbb felületen is a legjobb teljesítményt nyújtsák, a lehető leghalkabban! 

Hamarosan elérhető lesz a boltokban is!

KS410 kappa gurulos adapterlap1KS410 kappa gurulos adapterlap1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!