Nyerj bukósisakot és motoros túrát 3 500 € értékben!

R2 Schuberth nyeremenyjatekAlig, hogy előrukkolt a német gyártó az új, sportos és vadítóan izgalmas bukósisakokkal, rögtön egy nyereményjátékkal is megörvendeztettek minket!

Nem titok, hogy nagy erőkkel terjed a gyártó a fiatalok és a fiatalos felfogásúak (azaz gyakorlatilag minden motoros) körében. Ezt meglovagolva kitalálták, hogy megörvendeztetik a sok rajongójukat, méghozzá nem is akármivel!

Akik jelentkeznek a versenyre, egy új SCHUBERTH R2-t, sőt akár egy 3 500 € értékű motoros túrát is nyerhetnek! Hogy hogyan? Regisztráció után kétféle versenyben vehetünk részt, az egyik a nyereménysorsolás, de esélyeinket nagyban növelhetjük, ha feltöltjük egy jól sikerült, kedvenc képünket és gyűjtjük a szavazatokat.

HIRDETÉS (x)

Az alábbi linken lehet regisztrálni: http://r2me2.schuberth.com/en/

Mindenkinek nagyon szorítunk! Ha pedig még a verseny lezárta előtt szeretnétek egy vadonatúj R2-t, bátran nézzetek be boltunkba! Sok sikert!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!