Kappa bukósisakokat kaptak a Pető Intézet végzősei

peto intezet kappa sisakok 14A Négy kerékről Két kerékre szervezet minden évben rengeteg örömöt és új élményt hoz a Pető Intézet végzős diákjainak. Sok-sok motoros jóbarátot összegyűjtve elviszik a gyerkőcöket egy nagy, közös motorozásra.

 

Aki motorozik, tudja, hogy ez mekkora élmény, két keréken, érezve a szellő simogatását igazán szabadnak érzi magát az ember. Decemberben az EuroMotor csapata is csatlakoztott a Négy kerékről Két kerékre jótékonysági akcióhoz, és felajánlottak licitre egy Nolan N62 típusú bukósisakot.

De mi is volt a cél?

Sajnos eddig minden évben visszatérő probléma volt a Pető intézetes gyerekek motoroztatásakor a sisakhiány, ezért indult decemberben egy árverés, amit a Vatera is támogatott. A befolyt pénzből annyi sisakot szerettek volna vásárolni a szervezők, amennyit csak lehet. Itt került a képbe az EuroMotor. Nagy örömmel ajánlották fel a Nolan sisakot, amit aztán rengeteg sztár is dedikált.

HIRDETÉS (x)

A licit nyertese, Rycsi nagylelkű felajánlásának köszönhetően nem kevesebb, mint 21 sisak ára folyt be. Ezt a számot további kettővel növelték a Vaterán befolyt adományok, így már 23 sisak kerülhetett a Pető Intézethez. Ezt az EuroMotor még további öttel toldotta meg, így végül 28 sisakot adhattak át a lelkes gyerekeknek július elején, hogy biztonságban mehessenek el motorozni az összegyűlt rengeteg motorossal.

Nem véletlenül tartja a mondás, hogy adni jobb, mint kapni. Mikor megérkeztek az adományozók, feszengve gyülekeztek a diákok, hiszen a legtöbbjük először ült motorra. Aztán ahogy szépen minden motoros lerakta egy kupacra a rengeteg sisakot, rögtön feloldódtak a gyerekek és elindult a susmus. Többször hangzott el, hogy „Azta, mennyi sisak!” és hogy „Nézd, annyi doboz van itt, hogy várat is lehetne belőle építeni!”.

A gyerekek öröme pillanatok alatt ráragadt mindenkire, és sok motoros barát együtt figyelte csillogó szemmel, ahogy átveszik a sisakokat. Gyors méretpróba és a szükséges egyéb védőfelszerelések felvétele után elindult a csipet-csapat (ki-ki motorral, mások busszal) az örkényi Euroringre, ahol a felajánlásoknak köszönhetően bátran és biztonságban motorozhatott mindenki egy jót.

Szeretnénk ezúton is megköszönni mindenkinek, aki részt vett az akcióban, biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtak a végzős diákok.

peto intezet kappa sisakok 20peto intezet kappa sisakok 20peto intezet kappa sisakok 20peto intezet kappa sisakok 20

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!