Kappa bukósisakokat kaptak a Pető Intézet végzősei

peto intezet kappa sisakok 14A Négy kerékről Két kerékre szervezet minden évben rengeteg örömöt és új élményt hoz a Pető Intézet végzős diákjainak. Sok-sok motoros jóbarátot összegyűjtve elviszik a gyerkőcöket egy nagy, közös motorozásra.

 

Aki motorozik, tudja, hogy ez mekkora élmény, két keréken, érezve a szellő simogatását igazán szabadnak érzi magát az ember. Decemberben az EuroMotor csapata is csatlakoztott a Négy kerékről Két kerékre jótékonysági akcióhoz, és felajánlottak licitre egy Nolan N62 típusú bukósisakot.

De mi is volt a cél?

Sajnos eddig minden évben visszatérő probléma volt a Pető intézetes gyerekek motoroztatásakor a sisakhiány, ezért indult decemberben egy árverés, amit a Vatera is támogatott. A befolyt pénzből annyi sisakot szerettek volna vásárolni a szervezők, amennyit csak lehet. Itt került a képbe az EuroMotor. Nagy örömmel ajánlották fel a Nolan sisakot, amit aztán rengeteg sztár is dedikált.

HIRDETÉS (x)

A licit nyertese, Rycsi nagylelkű felajánlásának köszönhetően nem kevesebb, mint 21 sisak ára folyt be. Ezt a számot további kettővel növelték a Vaterán befolyt adományok, így már 23 sisak kerülhetett a Pető Intézethez. Ezt az EuroMotor még további öttel toldotta meg, így végül 28 sisakot adhattak át a lelkes gyerekeknek július elején, hogy biztonságban mehessenek el motorozni az összegyűlt rengeteg motorossal.

Nem véletlenül tartja a mondás, hogy adni jobb, mint kapni. Mikor megérkeztek az adományozók, feszengve gyülekeztek a diákok, hiszen a legtöbbjük először ült motorra. Aztán ahogy szépen minden motoros lerakta egy kupacra a rengeteg sisakot, rögtön feloldódtak a gyerekek és elindult a susmus. Többször hangzott el, hogy „Azta, mennyi sisak!” és hogy „Nézd, annyi doboz van itt, hogy várat is lehetne belőle építeni!”.

A gyerekek öröme pillanatok alatt ráragadt mindenkire, és sok motoros barát együtt figyelte csillogó szemmel, ahogy átveszik a sisakokat. Gyors méretpróba és a szükséges egyéb védőfelszerelések felvétele után elindult a csipet-csapat (ki-ki motorral, mások busszal) az örkényi Euroringre, ahol a felajánlásoknak köszönhetően bátran és biztonságban motorozhatott mindenki egy jót.

Szeretnénk ezúton is megköszönni mindenkinek, aki részt vett az akcióban, biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtak a végzős diákok.

peto intezet kappa sisakok 20peto intezet kappa sisakok 20peto intezet kappa sisakok 20peto intezet kappa sisakok 20

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!