A ContiRoadAttack 3 megnyerte a német MOTORRAD magazin tesztjét

bild contiroadattack 3 test winnerNem sokkal a márciusi bemutatója után a Continental új motorkerékpár túraabroncsa, a ContiRoadAttack 3 megszerezte első tesztgyőzelmét.

 

A MOTORRAD német motorkerékpár-magazin idei 12. számában hat darab, 120/70 ZR 17 (első) és 180/55 ZR 17 (hátsó) méretű túraabroncsot próbált ki. A teszteken mutatott teljesítménye alapján a Korbach-i újdonság egyből az első helyre került.

A fő értékelési szempontok közé tartozott a kezelhetőség, a nedves útviszonyok között mutatott határértékek és teljesítmény, a gyorsítás közben jelentkező tapadás, az egyenes vonalú stabilitás, illetve a kormányzási precizitás. A tesztnap végére valamennyi értékelési kritérium terén első helyen végzett a ContiRoadAttack 3 gumiabroncs.

HIRDETÉS (x)

A tesztelők dicsérték a sportos országúti gumiabroncsot az elmúlt évek alatt nyújtott kimagasló teljesítményéért. A Continental egyértelműen jelentősen fejleszteni tudta az abroncs pozitív tulajdonságait különösen nedves útviszonyok között. Ennek köszönhetően az új túraabroncs képes folytatni a korábbi tesztgyőztes gumiabroncsok sikertörténetét. Az újságírókat az új gumiabroncs olyan kifinomult megoldásai is megnyerték, mint a MultiGrip, a TractionSkin, a ZeroDegree, az RainGrip és az EasyHandling.

A ContiRoadAttack 3 tulajdonságai lenyűgözték a tesztelőket: „A Continental mindig is nagyon sportos gumiabroncsokat fejlesztett országúti felhasználásra, ezért újra és újra kitüntettük őket az „országúti használatra ajánlott“ elismeréssel. Ez alól a vadonatúj ContiRoadAttack 3 sem kivétel. Ugyanakkor a fejlesztők az új gumiabroncs nedves útviszonyok között mutatott teljesítményét oly mértékben tudták növelni, hogy az nem csak az országutak királyának számít, hanem már a 2017-es tesztgyőztes címet is magáénak tudhatja” – emelte ki a MOTORRAD magazin.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!