Leglább 5 motorbaleset történt az országban hétvégén

citadella felvonulásA hétvégén megdőlt az ilyenkor szokásos hőmérsékleti rekord, ami természetesen a motorosok tömegeit csalogatta elő téli álmukból.

A híradó tudósítása szerint a hétvégén öt motoros szenvedett balesetet az országban, azonban valószínűleg ez a szám ennél valamivel nagyobb. Az ország minden részén túrázni indultak a kétkerekűek szerelmesei, és ahogy az lenni szokott, ilyenkor tavasszal nem mindenki van felkészülve a nem teljesen ideális időjárási viszonyokra.

Persze nemcsak a motorosoknak kell ilyenkor jobban figyelniük a hideg aszfalt, a változékony időjárás és a motorozástól elszokott reflexek miatt, hanem ugyanez az autósokra is igaz. Ahogy minden tavasszal, nekik is meg kell még szokniuk a motorosokat az utakon, ezért nekünk kétszer (vagy még többször) olyan figyelmesen kell közlekednünk, mint tavaly a szezon végén.

HIRDETÉS (x)

Olvasd el itt, hogy miért veszélyesebb tavasszal a motorozás!

Az elmúlt hétvégén, szombaton volt az idei tavasz első Citadella felvonulása is Budapesten, ahol a híradó becslése szerint 300 motoros vonult fel, hogy a város lakóinak figyelmét felhívják a motorosokra, és arra, hogy most már végérvényesen elérkezett a jó idő, és ezzel együtt a motoros szezon is.

Tavaly 50 motoros halt meg Magyarország útjain. Jó lenne, ha idén ez a szám jelentősen csökkenne. Vezess te is sokkal óvatosabban!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!