Találkozz ma Sidivel a Budapest Motor Fesztiválon!

harley davidson sidi tankcsapdaSidit, a Tankcsapda együttes gitárosát nagy öröm és megtiszteltetés érte, ugyanis őt választották a Harley-Davidson hazai nagykövetének. Rock, motorozás - mi kell még?!

 

 

Sidi fiatal kora óta imádja a rock zene mellett a motorozást: arról álmodozott 16 évesen, egy MZ nyergében, hogy egy Harley-Davidsonon ül. Ez az álom körülbelül 1 éve megvalósult, azóta Sidi le sem száll Heritage Softail gépéről...

Na, jó azért néha igen, hiszen például gitározni, aludni és így tovább, mégsem lehet motoron ülve... Sidi örömmel rója Harley-ján az Alföldet, ha csak ideje engedi.

HIRDETÉS (x)

A Harley-Davidson motoros ruházatát is kedveli, hiszen mint mondta, egy életérzést sugall, és olyan mint a rock zene, a szabadságot közvetíti, hordozza magában.

Sidivel a Budapest Motor Fesztiválon is találkozhatsz, mert ott lesz február 24-én pénteken, 14 órától a Harley-Davidson standjánál!

Forrás, fotó: Rockbook

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!